Stressless | Reno lænestol m. indbygget fodskammel

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 27.899,00 kr.

 

Stressless Reno lænestol i læder m. indbygget fodskammel

Utrolig skøn lænestol med høj komfort fra Stressless. Reno lænestolen findes i to forskellige størrelser og i et hav af forskellige sammensætninger. Mere info om produktet
Delbetaling
649 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.730 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 649 kr. Samlede kreditomk. 3.615 kr. Samlet tilbagebetaling 23.345 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,87%. Der er fortrydelsesret.
Description

Stressless Reno lænestol m. indbygget fodskammel

Stressless Reno hvilestol er fremstillet af holdbare materialer, der er nemme at vedligeholde. Vi taler om det fineste læder og stof, som er håndplukket for deres naturlige kvaliteter og dokumenterede holdbarhed. Den robuste lænestol har behagelig skumpolstring på begge sider, en justerbar nakkestøtte og fleksibel rygstøtte - så du kan finde den perfekte position, uanset hvem der sidder i den.

Stressless Reno findes i 2 størrelser - M & L

Med Stressless er der et væld af forskellige muligheder i forhold til materialevalg, størrelse og sammensætning. 

Reno lænestolen med indbygget fodskammel findes kun med Classic stel - og vi har her udvalgt det i Sort samt Egetræ. 

MATERIALE: Vi har her valgt to typer læder: Batick samt Paloma 

  • Batick: Er et korrigeret, gennemfarvet og narvet møbelskind, hvor de fleste naturlige mærker er fjernet. Batick har god lysægthed, men farveændringer opstår over tid på grund af brug og udsættelse for lys. Et beskyttende laklag gør rengøringen lettere. Let at rengøre, god ydeevne og en favorabel pris gør Batick til et godt valg.

  • Paloma: Paloma er et møbellæder med naturlig narv. Det har en blød, naturlig og behagelig fornemmelse og vælges ofte på grund af dets evne til at matche farver. Læderet ældes forskelligt på forskellige dele af møblet, så hvert møbel får sit eget unikke udseende og personlighed. Paloma fås i en række forskellige farver, hvilket gør det nemt at matche næsten enhver stil eller indretning. Et tyndt lag lak giver det en vis beskyttelse og gør rengøringen lettere. Men da Paloma ikke har samme holdbarhed som Cori eller Batick, anbefales det ikke til områder med meget brug eller husstande med børn eller kæledyr.

Design selv

Hvis du ønsker en anden udgave end den du finder her på siden, så kan du designe din lænestol HER, og så kontakte os efterfølgende, så kan vi hjælpe med bestilling, pris osv. Kontakt os på [email protected] 

Specifikationer
Varenummer100001523192-1
MærkeStressless
Produkt TypeLænestole / Loungestole
FarveSort læder
VippefunktionJa
PolstringSort læder
MaterialeLæder
BreddeM: 79 / L: 88 cm
HøjdeM: 98 / L: 98 cm
DybdeM: 78 / L: 77 cm
SiddehøjdeM: 47 / L: 47 cm
Relaterede produkter