Stressless | Mayfair lænestol m. indbygget fodskammel

Kun %1 tilbage
Fra 17.846,87 kr. Før 23.799,00 kr.

 

Stressless Mayfair lænestol i læder m. indbygget fodskammel

Stressless Mayfair er en klassisk hvilestol, der giver det højeste niveau af komfort. Denne stol af høj kvalitet har ekstra blød polstring, der sikrer, at du får fuld støtte, når du slapper af. Mere info om produktet
Delbetaling
599 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.847 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 599 kr. Samlede kreditomk. 3.699 kr. Samlet tilbagebetaling 21.546 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,43%. Der er fortrydelsesret.

Stressless Mayfair lænestol i læder m. indbygget fodskammel

Stressless Mayfair Classic hvilestol er ekstremt raffineret, som navnet antyder. Denne lænestol har en ultrablød og behagelig polstring, der er med til at gøre den til en bestseller. Den klassiske linje giver al den komfort, du forventer af Stressless. Med fine kurver, polstrede armlæn og bløde sæder er denne hvilestole en invitation til ren afslapning.

Mayfair-serien er enkel i designet, men med en luksuriøs fornemmelse, og den giver komfort til afslappende aftener foran fjernsynet eller bare til at læse en bog. Det omhyggeligt afbalancerede ergonomiske design sikrer, at din krop bliver siddende, hvilket reducerer belastningen på din rygsøjle.

Stressless Mayfair m. indbygget fodskammel findes i 2 størrelser - M & L

Med Stressless er der et væld af forskellige muligheder i forhold til materialevalg, størrelse og sammensætning. 

Mayfair lænestolen med indbygget fodskammel findes kun med Classic stel - og vi har her udvalgt det i sort samt egetræ. 

MATERIALE: Vi har her valgt to typer læder: Batick samt Paloma 

  • Batick: Er et korrigeret, gennemfarvet og narvet møbelskind, hvor de fleste naturlige mærker er fjernet. Batick har god lysægthed, men farveændringer opstår over tid på grund af brug og udsættelse for lys. Et beskyttende laklag gør rengøringen lettere. Let at rengøre, god ydeevne og en favorabel pris gør Batick til et godt valg.

  • Paloma: Paloma er et møbellæder med naturlig narv. Det har en blød, naturlig og behagelig fornemmelse og vælges ofte på grund af dets evne til at matche farver. Læderet ældes forskelligt på forskellige dele af møblet, så hvert møbel får sit eget unikke udseende og personlighed. Paloma fås i en række forskellige farver, hvilket gør det nemt at matche næsten enhver stil eller indretning. Et tyndt lag lak giver det en vis beskyttelse og gør rengøringen lettere. Men da Paloma ikke har samme holdbarhed som Cori eller Batick, anbefales det ikke til områder med meget brug eller husstande med børn eller kæledyr.

Design selv

Hvis du ønsker en anden udgave end den du finder her på siden, så kan du designe din lænestol HER, og så kontakte os efterfølgende, så kan vi hjælpe med bestilling, pris osv. Kontakt os på [email protected] 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer100004156460-1
MærkeStressless
Produkt TypeLænestole / Loungestole
FarveSort læder
Vælg TræsortBøg
TræsortBøg
PolstringLæder
MaterialeLæder
StelTræ
BreddeM: 79 / L: 88 cm
HøjdeM: 101 / L: 102 cm
DybdeM: 77 / L: 76 cm
Siddehøjde46 cm
Relaterede produkter