Stressless | Consul lænestol u. skammel

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 16.299,00 kr.

 

Stressless Consul lænestol i læder u. skammel

Når du kommer hjem, er Stressless Consul den perfekte stol at slappe af i. Som alle Stressless hvilestole indeholder den den verdenskendte Stressless-funktionalitet, og du bliver ét med stolen i det øjeblik, du sætter dig ned.Mere info om produktet
Delbetaling
264 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 264 kr. Samlede kreditomk. 2.660 kr. Samlet tilbagebetaling 12.659 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,77%. Der er fortrydelsesret.
Description

Stressless Consul lænestol

Læn dig tilbage og slap af i lænestolen i din stue. Mens du gør det, vil Stressless Consul tage sig af din krop og tilpasse sig, så du kan sidde let og behageligt og samtidig opretholde den korrekte kropsholdning.

Stressless Consul fås i 3 størrelser - S, M, L

BEMÆRK HER: Stressless Consul i Batick læder i størrelserne M & L med classic stel finder du her til en MAX SKARP PRIS

Med Stressless er der et væld af forskellige muligheder i forhold til materialevalg, størrelse og sammensætning. 

BEMÆRK: Ønsker du skammel købes denne separat - Find direkte link ovenfor. 

STEL: Her på siden kan du vælge mellem 3 forskellige stel - Cross, Signatur & Classic. Her har vi udvalgt Stål og sort i Cross, samt sort og eg til signatur & classic. Disse findes i flere farver - læs punktet "design selv". 

MATERIALE: Vi har her valgt to typer læder: Batick samt Paloma 

  • Batick: Er et korrigeret, gennemfarvet og narvet møbelskind, hvor de fleste naturlige mærker er fjernet. Batick har god lysægthed, men farveændringer opstår over tid på grund af brug og udsættelse for lys. Et beskyttende laklag gør rengøringen lettere. Let at rengøre, god ydeevne og en favorabel pris gør Batick til et godt valg.

  • Paloma: Paloma er et møbellæder med naturlig narv. Det har en blød, naturlig og behagelig fornemmelse og vælges ofte på grund af dets evne til at matche farver. Læderet ældes forskelligt på forskellige dele af møblet, så hvert møbel får sit eget unikke udseende og personlighed. Paloma fås i en række forskellige farver, hvilket gør det nemt at matche næsten enhver stil eller indretning. Et tyndt lag lak giver det en vis beskyttelse og gør rengøringen lettere. Men da Paloma ikke har samme holdbarhed som Cori eller Batick, anbefales det ikke til områder med meget brug eller husstande med børn eller kæledyr.

Design selv

Hvis du ønsker en anden udgave end den du finder her på siden, så kan du designe din lænestol HER, og så kontakte os efterfølgende, så kan vi hjælpe med bestilling, pris osv. Kontakt os på [email protected] 

Specifikationer
Varenummer100001364641-1
MærkeStressless
Produkt TypeLænestole / Loungestole
FarveSort
Vælg TræsortEg
PolstringLæder
MaterialeLæder
BreddeS: 72 / M: 75 / L: 85 cm
HøjdeS: 94 / M: 100 / L: 100 cm
DybdeS: 70 / M: 71 / L: 77 cm
Relaterede produkter