Stressless | Aurora 3 pers. sofa

Kun %1 tilbage
Fra 34.345,42 kr. Før 45.800,00 kr.

 

Stressless Aurora 3 pers. sofa i læder

Stressless Aurora 3 pers sofa i lækkert blødt læder med høj ryg. Her får du en sofa med en utrolig høj komfort, som samtidig er smuk i stuen. 

Mere info om produktet

Stressless Aurora lædersofa 3 pers. 

Stressless Aurora er en eksklusiv sofa, der giver maksimal komfort og afslapning. Den høje ryg med justerbare sæder og nakkestøtter giver overlegen støtte.

Stressless Auroras stramme, men meget bløde puder giver sofaen et tydeligt og moderne look. På trods af de rene linjer og den opretstående profil finder du også geniale detaljer, som gør den endnu mere eksklusiv. Sofaen har en høj ryg med justerbare sæder og nakkestøtter. Den stramme 'dyne' vil ændre karakter over tid, da både læder og stof er elastiske materialer, som vil strække sig noget. Graden af forandring varierer med tykkelsen på betrækket og de typer fibre, betrækket er lavet af, samt hvor meget møblet bruges.

Med Stressless er der et væld af forskellige muligheder i forhold til materialevalg, størrelse og sammensætning. Ønsker du en anden læder eller stoftype, andre ben eller andet, så kontakt os endelig på [email protected]

Du kan se de mange muligheder lige her

VALGMULIGHEDER ANGIVET HER: 

STEL: Afhængig af læderfarve kan du vælge mellem sofaben i stål, sortbejdset bøg eller egebejdset bøg (ønsker du en anden sammensætning kan dette sagtens lade sig gøre, blot kontakt os) Du kan vælge mellem 3 forskellige højder på benene 8, 11 & 14 cm. Sofabenene er alle smalle runde ben med en diameter på 4,2 cm. 

MATERIALE: Vi har her valgt to typer læder: Batick samt Paloma 

  • Batick: Er et korrigeret, gennemfarvet og narvet møbelskind, hvor de fleste naturlige mærker er fjernet. Batick har god lysægthed, men farveændringer opstår over tid på grund af brug og udsættelse for lys. Et beskyttende laklag gør rengøringen lettere. Let at rengøre, god ydeevne og en favorabel pris gør Batick til et godt valg.

  • Paloma: Paloma er et møbellæder med naturlig narv. Det har en blød, naturlig og behagelig fornemmelse og vælges ofte på grund af dets evne til at matche farver. Læderet ældes forskelligt på forskellige dele af møblet, så hvert møbel får sit eget unikke udseende og personlighed. Paloma fås i en række forskellige farver, hvilket gør det nemt at matche næsten enhver stil eller indretning. Et tyndt lag lak giver det en vis beskyttelse og gør rengøringen lettere. Men da Paloma ikke har samme holdbarhed som Cori eller Batick, anbefales det ikke til områder med meget brug eller husstande med børn eller kæledyr.

Design selv

Hvis du ønsker en anden udgave end den du finder her på siden, så kan du designe din sofa HER, og så kontakte os efterfølgende, så kan vi hjælpe med bestilling, pris osv. Kontakt os på [email protected] 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer100003976870-1
MærkeStressless
Produkt TypeSofaer
Model Størrelse3 Pers sofa
FarveSort læder
PolstringLæder
MaterialeLæder
Længde228 cm
Højde102 cm
Dybde81 cm
Relevant infoBen i 3 forskellige højder
Relaterede produkter