Stressless | Aura lænestol u. skammel

Kun %1 tilbage
Fra 15.747,15 kr. Før 20.999,00 kr.

 

Stressless Aura lænestol i læder u. skammel

Med Aura lænestolen får du en høj komfort med et slankt og moderne look. Fra det øjeblik du sætter dig, så omslutter Stressless Aura din krop. Mere info om produktet
Delbetaling
537 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 15.748 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 537 kr. Samlede kreditomk. 3.573 kr. Samlet tilbagebetaling 19.321 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,70%. Der er fortrydelsesret.

Stressless Aura lænestol i læder u. skammel

Slap af med stil i Aura-lænestolen. Med sin omsluttende ryg, slanke og elegante sædehynde, kombineret med den kurvede recliner og et stramt stel, skaber den et spændende og iøjnefaldende look.

Aura er også udstyret med alle Stressless' komfortfunktioner. Så du kan sidde i din nye stol, så længe du vil - vel vidende, at den vil holde i mange år fremover.

Du justerer nemt stolen med drejeknapperne og sædet følger dine mindste bevægelser. 

Stressless Aura findes i 3 størrelser - S, M, L

Med Stressless er der et væld af forskellige muligheder i forhold til materialevalg, størrelse og sammensætning. 

BEMÆRK: Ønsker du skammel købes denne separat - Find direkte link ovenfor. 

STEL: Her på siden kan du vælge mellem 3 forskellige stel - Cross, Signatur & Classic. Her har vi udvalgt Cross stellet i: stål og sort, samt Classic & Signatur i: sort og eg. Disse findes i flere farver - læs punktet "design selv". 

MATERIALE: Vi har her valgt to typer læder: Batick samt Paloma 

  • Batick: Er et korrigeret, gennemfarvet og narvet møbelskind, hvor de fleste naturlige mærker er fjernet. Batick har god lysægthed, men farveændringer opstår over tid på grund af brug og udsættelse for lys. Et beskyttende laklag gør rengøringen lettere. Let at rengøre, god ydeevne og en favorabel pris gør Batick til et godt valg.

  • Paloma: Paloma er et møbellæder med naturlig narv. Det har en blød, naturlig og behagelig fornemmelse og vælges ofte på grund af dets evne til at matche farver. Læderet ældes forskelligt på forskellige dele af møblet, så hvert møbel får sit eget unikke udseende og personlighed. Paloma fås i en række forskellige farver, hvilket gør det nemt at matche næsten enhver stil eller indretning. Et tyndt lag lak giver det en vis beskyttelse og gør rengøringen lettere. Men da Paloma ikke har samme holdbarhed som Cori eller Batick, anbefales det ikke til områder med meget brug eller husstande med børn eller kæledyr.

Design selv

Hvis du ønsker en anden udgave end den du finder her på siden, så kan du designe din lænestol HER, og så kontakte os efterfølgende, så kan vi hjælpe med bestilling, pris osv. Kontakt os på [email protected] 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer100003123894-1
MærkeStressless
Produkt TypeLænestole / Loungestole
FarveSort
VippefunktionJa
PolstringLæder
MaterialeLæder
BreddeS:72 / M: 77 / L: 85 cm
HøjdeS: 104 / M: 110 / L: 111 cm
DybdeS: 81 / M: 81 / L: 86 cm
SiddehøjdeS: 43 / M: 45 / L: 47 cm
Relaterede produkter