Sorter stigende
pr. side

Spisestue Møbler

Møbler til obevaring af glas og service i spisestuen

Spisestuen er et sted man får brugt en hel masse hver dag. Derfor er det også vigtigt at man har et system og at tingene er tilgængelige og nemme at finde. Til dine obevaringsbehov er en skænk eller vitrine den helt rigtige vej at gå i spisestuen.

Vitrine

En vitrine er nærmest opbevaring og display i ét. Med dens store glas låger er det muligt at have glas samlingen stående fremme til pynt. Og de nederste skabe er yderst velgenet til en masse tallerkner og og skåle. Vi har et stort udvalg i vitriner i træ eller de yderst populære i rå jern med glaslåger.

Til fremvisning kan man også få vitriner der kan hænge på væggen til glas, find det der passer bedst til din indretning og plads.

Skænk

Skænken er nok det mest populære obevarings møbel i stuen eller spisestuen, da skænken både er bred og lang, så den giver plads til den tunge opbevaring. Dernæst fåes de i et hav af materialer så man nemt kan tilpasse skænken til indretningen.

Vejledning

Vil du gerne have hjælp? Er du i tvivl om hvad passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad du skal købe, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Det er en stor købsbeslutning at købe en skænk eller en anden vitrine til spisestuen, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at du ender med den helt rigtige opbevaring til dine behov.

Fandt du ikke den vitrine eller skænk, du ledte efter?

- Så prøv gå ind på ilva.dk/spisestuen for yderligere produkter og inspiration.
Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden eget udvidede sortiment.