Cafebord sort
IF Cafebord
2.570,00 DKK
Dora cafebord
Findahl Dora Cafebord
3.425,00 DKK
SACKit Nordic barbord
SACKit Nordic barbord
4.995,00 DKK
Brooklyn Barbord m/hjul
Brooklyn Barbord m/hjul
2.199,00 DKK
Cafebord
Cafebord, eg
2.999,00 DKK
Sorter faldende
pr. side

Barborde

Høje barborde eller cafeborde til spisestuen eller køkkenet

Et godt barbord eller cafebord kan indrettes til at blive det perfekte hygehjørne for to. Barborde er ofte ikke særligt store, da de mest er tænkt som et bord i hjørnet man kan sidde eller stå ved. Og med et bord der er højere end spisebordet, er det nemt at se hvorfor disse borde er blevet så populære. Du kan lave din egen bar derhjemme med et bar gode barstole og et solidt barbord. 

Barborde hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du få i forskellige materialer. Vi har både cafeborde i massiv træ, og den laminaten der er lidt nemmere at vedligeholde.

Fandt du ikke hvad du søgte? så kig evt. ilva.dk/barborde for flere produkter og mere inspiration.

Køb dit barbord online her

Køb dit barbord online her på webshoppen og få den leveret til en ordentlig pris med nem levering. Når du har fundet dit nye barbord her på siden, tilføjer du den blot til indkøbskurven, foretager dit køb og læner dig tilbage og venter på, at den bliver leveret.

Få det rigtige tilbehør

Mangler du nye barstole der passer til dit barbord? se videre her inde på spisestue/barstole for at finde de rigtige lagner der passer i størrelsen.

Vejledning

Vil du gerne have hjælp? Er du i tvivl om hvad passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad du skal købe, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Det er en stor købsbeslutning at købe en elevationsseng, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at du ender med den helt rigtige seng til dine behov.

Fandt du ikke den topmadras, du ledte efter?

- Så prøv gå ind på ilva.dk/topmadrasser for yderligere produkter og inspiration.
Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden eget udvidede sortiment.