-18%
Sort Linoleum
FDB C62 Bjørk rundt spisebord, linoleum

Pris: 8.499,00 DKK

Tilbudspris 6.999,00 DKK

-20%
Skovby SM10 spisebord stengrå ell. hvid
Skovby SM10 spisebord stengrå ell. hvid

Pris: 12.499,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

WON Coin Spisebord
WON Coin Spisebord
15.745,00 DKK
-26%
Skovby spisesæt m. bord & 6 Denver stole
Skovby spisesæt m. bord & 6 Denver stole

Pris: 45.693,00 DKK

Tilbudspris 33.999,00 DKK

MUUBS Space rundt spisebord
MUUBS Space spisebord
10.999,00 DKK
-57%
Skovby SM74 spisebordssæt hvid laminat
Skovby SM77 spisebord m 6 spisestole

Pris: 34.793,00 DKK

Tilbudspris 14.995,00 DKK

-44%
Tevva spisebord
Tevva rustikt planke langbord

Pris: 17.700,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

MUUBS Mano 4 meter plankebord - se det i forretningen
MUUBS Mano plankebord
46.999,00 DKK
Pyramid Table 02
HAY Pyramid Table 02
16.099,00 DKK
HAY CPH 20 Round table
HAY CPH 20 rundt bord
6.499,00 DKK
Ferm Mingle bordben
Ferm Mingle bordben
1.799,00 DKK
Ferm Mingle bord
Ferm Mingle bordplade
6.499,00 DKK
-23%
Skovby spisebord
Skovby SM24 spisebord

Pris: 19.499,00 DKK

Tilbudspris 14.999,00 DKK

Gazzda Koza spisebord
Gazzda Koza spisebord
12.180,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Et spisebord til hele familien - stort eller lille

Uanset om du bor alene, om du bor med din ægtefælle, eller om du har en stor familie, har vi et spisebord til dig at sætte dig ned ved, når det er spisetid. Det er også muligt at få forskellige slags spiseborde, f.eks. et klapbord, et rundt spisebord eller et langt spisebord. Et spisebord i valnød eller et spisebord i bøg er også et meget populært valg for vores kunder i ILVA Max Jessen.

Vi har masser af langborde, plankeborde, runde, ovale, med tillægsplader, lineoleum, bøge, ege, valnødde, birk spiseborde i alle størrelser fra Skovby, Haslev, FDB møbler, HAY, Menu, GAZZDA, Ferm Living, MUUTO, MUUBS, &tradition, Svane design, PBJ furniture, Hjort Knudsen og mange flere. 

Et spisebord til enhver lejlighed

Danskerne bruger efterhånden et spisebord til meget andet end blot at spise ved. Det bliver brugt til lektier, arbejde, hyggestunder med spil og til at udfolde kreative evner. Men det bliver naturligvis også brugt til at spise en god middag ved. Det kan være bedstemors formidable hjemmelavede mad, eller det kan blot være takeout efter en lang arbejdsdag. Uanset, hvad baggrunden er, er spisebordet et sted, hvor familien sætter sig ned sammen og snakken går. Børnene fortæller om deres dag, mens de voksne nyder et glas rødvin.

Spiseborde kan bruges til forskellige lejligheder. Spiseborde kan også fås i forskellige materialer, former og farver. Et klapbord eller et lille rundt spisebord passer måske perfekt ind i køkkenet til dig og din ægtefælle, mens et langt spisebord er ideelt at placere i spisestuen til den store familie, eller hvis du får mange gæster på besøg til middag.

Et spisebord i valnød giver rummet en varm farve, og du kan endda anskaffe dig et lille spisebord i bøg, hvor der er udtrækningsmuligheder, så du får flere spisepladser.

Mulighederne for at finde dit nye spisebord er store, hvis du kigger vores udvalg igennem. Der er garanteret et spisebord, der passer ind i din boligindretning. Spisebordet er et centralt møbel i hjemmet. Køb det hos ILVA Max Jessen. Vi har noget til enhver lejlighed og enhver smag.

Se vores spiseborde i butikken

Du skal være velkommen til at kigge forbi butikken i Terndrup. Her kan du se og mærke de forskellige spiseborde. Det giver dig mulighed for at skaffe inspiration og finde ud af, hvilket spisebord, der ville passe perfekt ind i din spisestue. Vores medarbejdere er glade og smilende, og de vil hellere end gerne tage en snak med dig om, hvilket slags spisebord der kunne dække dine behov.

Køb dit spisebord online her på webshoppen

Spisebordet giver anledning til mange hyggelige stunder, og gennem et helt liv, vil man bruge mange timer ved et spisebord. Derfor mener vi også, at spisebordet skal være et møbel, man har lyst til at blive siddende ved. Spisestuestole til spisebordet er altså ligeså vigtige. Klik dig ind på vores underside her på webshoppen for spisestuestole og find nogle, der passer perfekt til indretningen i spisestuen og til dit nye spisebord.

Skal vi hjælpe dig med at vælge dit spisebord?

Spisebordet er et vigtigt møbel til dit hjem. Det er derfor helt naturligt, hvis du gerne vil have lidt vejledning i beslutningsprocessen. Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail på terndrup@ide.dk. Vi vil gerne guide dig bedst muligt, og vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at besvare dine spørgsmål.

Fandt du ikke det spisebord, du ledte efter? - Så prøv ILVA.dk Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.