Runde spiseborde

Et spisebord er for mange danske familier et helligt sted, hvor man kan samles, snakke om dagen og diskutere verdenssituationen. De fleste af os tager det nok faktisk for givet, at vi altid spiser vores aftensmad sammen med hinanden ved et spisebord. Andre steder i verden er det slet ikke lige så udbredt at spise sammen. Her på siden finder du hele vores udvalg af runde spiseborde.


-20%
Kristensen & Kristensen Amelia rundt Spisebord
Kristensen & Kristensen Amelia rundt Spisebord

Pris: 24.396,00 DKK

Tilbudspris 19.516,00 DKK

-20%
FDB C62 spisebord Ø115 - Sort Eg / Lysegrå linoleum
FDB C62 spisebord Ø115 - Sort Eg / Lysegrå linoleum

Pris: 9.999,00 DKK

Tilbudspris 7.999,00 DKK

-18%
FDB C62E Bjørk by Unit10 rundt spisebord m. udtræk, Ø115, Olieret Eg
FDB C62E Bjørk by Unit10 rundt spisebord m. udtræk, Ø115, Olieret Eg

Pris: 16.999,00 DKK

Tilbudspris 13.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Med et rundt spisebord er der bedre mulighed for at konversere

Den første fordel du får med et rundt spisebord, er, at det bliver langt nemmere at konversere med dine gæster. Ulempen ved et aflangt eller firkantet bord er f.eks., at der altid vil være nogen, der ikke føler sig helt inkluderet, når de er placeret på yderpladserne. 

Det runde spisebord gør, at alle kan se hinanden i øjnene, og at alle føler sig lige meget indkluderet i samtalen og stemningen. Den runde form kan også gøre aftensmaden mere uformel og hyggelig. Har du et langt, firkantet bord, skal du til at sende maden rundt, og det kan godt have en formel indvirkning på stemningen. Med et rundt spisebord er det muligt bare at række til sig fra bordets midte, og det løsner på en måde stemningen op og gør den mere varm og hyggelig.Din indretning kan blive mere harmonisk med et rundt spisebord

Når du er på udkig efter et nyt rundt spisebord, er det også en god idé at have din indretning med i overvejelserne. Bor du i en mindre lejlighed, kan det helt klart være pladsbesparende med et rundt spisebord. Spisebordet passer f.eks. perfekt i hjørnet af din lejlighed, hvor man nemt vil kunne føle sig mere trængt op i en krog, hvis man sad rundt om et firkantet spisebord. 

Indretningsmæssigt kan et rundt spisebord også have en harmonisk indvirkning på din bolig. De runde former giver en god dynamik i et hjem, som normalt består af mange rette og lige linjer. Et rundt spisebord bløder på en måde dit hjem op, og gør det mindre kasseagtigt at befinde sig i.Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores runde spiseborde

Står du og mangler hjælp til dit næste runde spisebord? Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad der giver mest mening i din indretning? 

I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!