-15%
HAY Passerelle spisebord
HAY Passerelle spisebord

Pris: 19.999,00 DKK

Tilbudspris 16.999,15 DKK

-15%
Vannerup spisebord
Vannerup spisebord

Pris: 5.520,00 DKK

Tilbudspris 4.692,00 DKK

-15%
Magnus Olesen Freya spisebord
Magnus Olesen Freya spisebord

Pris: 29.499,00 DKK

Tilbudspris 25.074,15 DKK

-15%
Andersen Space udtræks spisebord
Andersen Space udtræks spisebord

Pris: 16.950,00 DKK

Tilbudspris 14.407,50 DKK

Sorter stigende
pr. side

Stort udvalg af firkantede spiseborde.

Spisebordet er familiens samlingspunkt i en travl hverdag. Det er her alle dagens oplevelser gengives, det er her måltiderne nydes og det er her vigtige beskeder deles på kryds og tværs.

Derfor er det vigtigt, at I finder et spisebord der passer til jeres behov og jeres hjem, så I får lyst til at slå jer ned og snakke med hinanden mellem arbejde, skole, lektier, fritidsaktiviteter, møder og meget andet. Et spisebord er ikke bare et sted, hvor I sidder og spiser. I mange familier er det også her, der bliver lavet lektier eller ordnet praktiske opgaver på pc'en, mens der laves mad, smøres madpakker osv. i køkkenet.

Det stiller krav til spisebordet, der skal kunne tåle lidt af hvert - særligt i børnefamilier. Hos ILVA Max Jessen Terndrup finder du et kæmpe udvalg af spiseborde i mange forskellige størrelser, materialer, farver og stilarter.

Find dit nye spisebord fra FDB møbler, Menu, Normann-Copenhagen, Nordal, WOUD, Umage, By Lassen, Skovby, Haslev, Gazzda, PBJ furniture, Hjort knudsen, Casø eller Eva solo.

Hos os finder du spiseborde i eg i forskellige behandlinger, bøg, valnød, sildeben, laminat, linoleum og de utroligt populære massive plankeborde.

Vi har samlet udvalget her på siden, så du i ro og mag kan læne dig tilbage og nærstudere de mange forskellige muligheder med eller uden tillægsplader.