Spisebord

Det er ved spisebordet, at vi kan vende dagen med vores partner, vores børn eller en rigtig god ven. Et spisebord er ikke kun et sted, hvor vi spiser vores vores havregryn om morgenen eller lasagne om aftenen. Det er et sted, hvor vi kan åbne op for det, der tynger os. Det er ved spisebordet, at vi kan opsummere hele dagen og vende verdenssituationen – se vores udvalg af spiseborde her på siden.


-20%
Kristensen & Kristensen Amelia rundt Spisebord
Kristensen & Kristensen Amelia rundt Spisebord

Pris: 24.396,00 DKK

Tilbudspris 19.516,00 DKK

-63%
Seaford høj/barbord sort/sort
Seaford høj/barbord

Pris: 1.599,00 DKK

Tilbudspris 599,00 DKK

-25%
Kristensen & Kristensen Amelia Spisebord, langbord
Kristensen & Kristensen Amelia Spisebord, langbord m 1 plade

Pris: 22.575,00 DKK

Tilbudspris 16.999,00 DKK

-21%
Kristensen & Kristensen Amelia Spisebord, langbord
Kristensen & Kristensen Amelia Spisebord, langbord

Pris: 20.209,00 DKK

Tilbudspris 15.999,00 DKK

-20%
FDB C62 spisebord Ø115 - Sort Eg / Lysegrå linoleum
FDB C62 spisebord Ø115 - Sort Eg / Lysegrå linoleum

Pris: 9.999,00 DKK

Tilbudspris 7.999,00 DKK

-26%
FDB C65 Åstrup spisebord m. hollandsk udtræk, 100x220, Eg
FDB C65 Åstrup spisebord m. hollandsk udtræk, 100x220, Eg

Pris: 26.999,00 DKK

Tilbudspris 19.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side


Forskellen mellem et rundt og firkantet spisebord

Når man skal beslutte sig for, hvilket spisebord der passer bedst til ens hjem og indretning, så kan det være svært at tage stilling til, om det skal være et rundt eller firkantet spisebord. Der er nogle specifikke fordele ved dem begge, og nedenfor finder du fire for hver: 


Et firkantet spisebord

  • Det kan rumme flere mennesker.

  • Du kan sætte bordenden op mod en væg.

  • Du har mere benplads.

  • Du får et mere klassisk look.


Med et langt, firkantet spisebord får du et bord med et klassisk look; det er den form, de fleste vil forbinde et spisebord med. Hvad angår benplads, kan du bedre strække benene med et firkantet spisebord sammenlignet med nogle former for runde spiseborde. 


Det er også en fordel, at du kan stille dette spisebord op ad en væg – eventuelt med bordenden ind mod væggen. Dette er ikke på samme måde muligt med et rundt bord uden at miste op til flere siddepladser. Forestil dig lige, hvor mange mennesker I kunne samles rundt om et langt, firkantet træspisebord.
 

Et rundt spisebord 

  • Det er lettere at konversere.

  • Det er nemmere at række ud efter maden.

  • Det passer godt til en mindre lejlighed.

  • Det kan give en god dynamik til din indretning.


Med et rundt spisebord er det lettere at konversere med de andre personer til bords. Der er ingen, der kommer til at sidde på en yderplads og have svært ved at deltage i samtalen. Med et rundt spisebord er det muligt at se alle og deltage i samtalen på lige fod med alle andre. Formen gør også, at det er lettere at række maden til sig, når man spiser ved bordet. 


I en mindre lejlighed kan denne form tilmed være rigtig praktisk. Et rundt bord passer f.eks. perfekt i hjørnet af stuen, hvor det gør rummet mere dynamisk. Det runde bord gør op med de lige linjer, og det giver mere spil til din indretning. 


Et spisebord til enhver lejlighed

Selvom vi kalder det et spisebord, kan vi bruge bordet til meget andet end at spise ved. Spisebordet bliver brugt til lektier, arbejde, hyggestunder med spil og til at udfolde kreative evner. 


Det er her ved spisebordet, at børnene kan få hjælp til deres lektier efter skole og fortælle om deres dag, mens de voksne nyder et glas rødvin. Det er stedet, hvor man lige kan bruge 1 time ved PC’en, hvis der er noget praktisk, der skal ordnes, og så er det også her, hvor man som et ungt par kan lægge planer for fremtiden. Uanset, hvad man bruger spisebordet til, er det et helt centralt sted i ethvert hjem – spisebordet er bare danskernes samlingspunkt.


Hos Ilva Max Jessen er mulighederne for at finde dit nye spisebord store. Hvis du ser vores brede udvalg igennem, er der garanteret et spisebord, der passer ind i din boligindretning. Det kan eventuelt være, at du træspisebord passer godt ind i jeres hjem? Spisebordet er et centralt møbel i dit hjem, og vi forstår, at kun det bedste er godt nok for dig. 


Har du spørgsmål til vores spiseborde? Kontakt os her

Står du og mangler hjælp til dit næste spisebord? Skal det være rundt eller firkantet? Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad der giver mest mening i din indretning? 


I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på tlf. 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden. Du kan også sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!