Bænk

Få plads til alle dine gæster med en bænk til bordet eller op af væggen

En bænk kan betyde 2-3-4 siddepladser ekstra og fylder ikke meget i entreen, køkkenet, haven eller på et badeværelse. En bænk kan stilles mange andre steder og hygger i hele huset. Vi har bænke eller skamler med og uden hynder og i mange forskellige materialer, så kom ind og se udvalget hos os. 

Se alt fra FDB møbler, KNAX, MUUBS, HAY, House Doctor og mange flere bænke fra andre leverandører.

Køb din bænk online her på webshoppen

Du kan se et stort udvalg af vores spisestuestole her på webshoppen. Når du har fundet en stol, du godt kan lide, og du gerne vil vide lidt mere, kan du klikke dig ind på det enkelte produkt, og her får du yderligere produktspecifikationer.

Se din bænk i butikken

Har brug for at se bænken i virkeligheden, eller måske sætte den til et bord for at måle højde? Du skal være velkommen til at besøge vores 7.000 m2 møbelunivers hvor vores kompetente sælgere står klar til at guide dig gennem dit møbel køb.

Vi vil gerne hjælpe dig

Er du i tvivl om, hvilke spisestuestole der passer til dit spisebord er du velkommen til at kontakte os og få vejledning. Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail på terndrup@ilva.dk.

Fandt du ikke den spisebordsstol, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/baenke

Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.