Siddepladser

Find den rigtige siddepladsen til spisestuen hos Max Jessen Terndrup

Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af siddpladser til spisestuen at vælge imellem.

Vi har et stort udvalg af spisestole i forskellige varianter.
Om du skal bruge en spisestol med eller uden armlæn så har vi et bredt sortiment fra kendte mærker som: Hay, Normann Copenhagen, FDB møbler, Ferm, &tradition, Skovby, Haslev, PBJ furniture, Eva Solo og mange flere.

Er du ude efter en Bænk til spisestuen? vi har mange forskellige bænke der ogå velegner sig at bruge ved spisebordet. En bænk kan pifte indretningen op, med sit lige til design. Vælg bla. bænke fra Menu, FDB Møbler og House Doctor.

Er det en barstol du søger? her finder du mange forskellige barstole til køkkenet eller spisestuen i forskellige højder, så der er sikkert også noget til dig.
Vi fører smarte barstole fra kendte designere som f.eks. Normann Copehagen, Sack-it, Findahl og mange flere..

Se vores møbler i butikken

Det kunne være, at du skulle kigge forbi butikken i Terndrup, hvis du har mulighed for det. Her ligger nemlig vores 7.000m2 store møbelunivers fyldt med alt hvad du ser på webshoppen og meget mere!

Vores medarbejdere vil gøre deres bedste for, at du kommer hjem med de perfekte spisestuestole.

Køb dine møbler online her på webshoppen

Du kan se et stort udvalg af vores spisestole her på webshoppen. Når du har fundet en stol, du godt kan lide, og du gerne vil vide lidt mere, kan du klikke dig ind på det enkelte produkt, og her får du yderligere produktspecifikationer.

Vi vil gerne hjælpe dig

Er du i tvivl om, hvilket møbel der passer til dit spisebord er du velkommen til at kontakte os og få vejledning. Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail på terndrup@ilva.dk.

Fandt du ikke den spisebordsstol, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/spisestole

Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.