VIA CHP TWE highboard
VIA CHP TWE highboard
8.995,00 DKK
Fly spisestol, læder cognac
Fly spisestol, læder
4.350,00 DKK
Spin spisestol, læder
Spin spisestol, læder
2.891,00 DKK
-25%
PBJ Designhouse Fifty Spisebord
PBJ Designhouse Fifty Spisebord

Pris: 25.149,00 DKK

Tilbudspris 18.861,00 DKK

-20%
.Klim 2073 Skænk, eg
Klim 2073 Skænk, eg

Pris: 19.885,00 DKK

Tilbudspris 15.910,00 DKK

-20%
Klim 2053 Vitrine, eg
Klim 2053 Vitrine, eg

Pris: 21.690,00 DKK

Tilbudspris 17.350,00 DKK

Ilse spisestuestol
Ilse spisestuestol
1.299,00 DKK
VIA CHP TWE lowboard, røget eg
VIA CHP TWE lowboard
8.995,00 DKK
HAY Revolver højbord
HAY Revolver højbord
2.899,00 DKK
Green 810 spisebord, eg
Green 810 spisebord, eg
10.070,00 DKK
By Lassen ML42 barstol, sortbejset bøg, stål
By Lassen ML42 barstol
4.999,00 DKK
By Lassen ML42 taburet, sortbejset bøg
By Lassen ML42 taburet
4.199,00 DKK
HAY Revolver barstol
HAY Revolver barstol
1.649,00 DKK
HAY Revolver counterstol, grå
HAY Revolver counterstol
1.499,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Gør spisestuen til et unikt rum

Hos ILVA Max Jessen er vi overbeviste om, at spisestuen også skal være et unikt rum i dit hjem - især hvis du har muligheden for at kunne indrette et helt rum kun til spisebrug. Nogle gange kan en spisestue godt fremstå lidt tom og kold med mangel på indretning, men det skal ikke være tilfældet hos dig! Vi har et udvalg af både spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, bænke, skænke, barborde og barstole. Din spisestue skal ikke være et overflødigt rum. Din spisestue skal gøres til et unikt rum, som andre vil misunde.

Du kan samle hele familien eller vennerne rundt om spisebordet i spisestuen til en lækker middag, hvor du virkelig har gjort dit bedste for at imponere gæsterne med dine evner som kok eller med en smuk bordopdækning ifølge Emma Gad. Indret spisestuen med vitrineskabe, bænke eller skænke for at skabe rummets unikke og gennemførte stil. Der er ingen grænser for, hvad du vil gøre med din spisestue.

Se rundt i forretningen og find dit nye spisebord fra FDB møbler, Eva Solo, Normann, Kristensen:kristensen, PBJ furniture, Skovby, Haslev, HAY, Ferm Living, &tradition, Casø, PBJ Furniture med flere -  se også MUUBS, Svane design og Hjort Knudsen eller MUUBS plankeborde med masser af unikke revner og knaster.

Rummets mange muligheder

Jovist skal spisestuen bruges til spisning. Men der ligger også mange flere muligheder i rummet. Spisestuen kan også bruges som et område, hvor mor eller far skal sidde koncentreret ved computeren med lidt arbejde. Eller hvis børnene skal sidde og lave lektier, mens de får hjælp til regnestykkerne. Spisestuen kan også være familiens samlingssted, når der en aften skal spilles kortspil eller et slag matador, hvor der også skal være plads til drikkevarer og snacks på bordet. Det er også ved spisebordet, at bedsteforældrene leger med modellervoks sammen med børnebørnene.

Udnyt vægpladsen

For at undgå en halvtom spisestue med en måske dårlig akustik, er det en god idé at udnytte rummets vægplads. Det kan du f.eks. gøre med et elegant vitrineskab. Her kan du opbevare dine vinglas og det fine tallerkenstel til, når gæsterne kommer på besøg. Du kan også købe en skænk, hvor der er plads til at stille rammer med familiebilleder ovenpå. På denne måde kan du også give spisestuen et unikt præg med billeder af de vigtigste i livet. En bænk fylder ikke ret meget, og den kan give 2-4 ekstra siddepladser til rummet. Den er samtidig et møbel, der giver et dekorativt touch til rummet, hvis valg af hynder er velovervejet og matcher rummets anden indretning.

Se vores sortiment til spisestuen i butikken

Kom gerne forbi butikken i Terndrup, hvor vores medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig med dit køb. Du finder masser af inspiration i vores butik i Terndrup.

Køb dine møbler online her på webshoppen

Her på webshoppen har vi opdelt sortimentet for spisestuemøbler, så det er overskueligt at finde rundt i. Når du ved, hvilke møbler du har behov for i din spisestue, kan du klikke dig ind på vores undersider med henholdsvis spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skænke, barstole og høje borde samt bænke.

Kontakt os, hvis du gerne vil have hjælp

Vil du gerne have svar på dine spørgsmål, eller vil du gerne have en snak om, hvordan din spisestue bedst muligt indrettes, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail på terndrup@ilva.dk. Vi vil altid stå klar til at hjælpe dig med din indretning.