Sengebredde 90

Topmadrasser fås som traditionelle topmadrasser og delte topmadrasser, hvis du har en elevationsseng. Vi fører primært topmadrasser med latex- eller memoryskumfyld. Hvis du ønsker, at din seng skal føles blødere, er en topmadras en god måde at gøre det på. En topmadras kan også hjælpe med at beskytte din eksisterende madras mod pletter og slitage. Vores udvalg af topmadrasser til salg omfatter både traditionelle madrasser og splitmadrasser. Hvis du er på udkig efter en ny madras, men ikke ønsker at bruge for mange penge på den, er vores udvalg af billige madrasser måske lige det, du har brug for!
90x200/210 cm

Der er rigtig mange gode grunde til at købe en topmadras

En topmadras kan give komfort, støtte og en jævn vægtfordeling, mens du sover. Den beskytter også din madras mod slitage og forlænger sengens levetid. En god topmadras er værd at investere i til din nye seng eller til udskiftning af en gammel, hvis du vil forbedre din sovekomfort. Her finder du et bredt udvalg af topmadrasser i forskellige størrelser og farver. I vores sortiment finder du både traditionelle topmadrasser, der passer til almindelige senge, og split-versioner - herunder H-split- og U-split-versioner - der er særligt velegnede til elevationssenge.


Topmadrasser kommer i mange forksellige kvaliteter

En topmadras er en form for sengetilbehør, som du kan bruge til at gøre din eksisterende madras endnu mere komfortabel. Det er især nyttigt, hvis du har en ældre madras, der med tiden har mistet noget af sin komfort og støtte. En topmadras forbedrer kvaliteten af din søvn ved at tilføje ekstra polstring og støtte og hjælper derfor med at reducere rygsmerter eller hoftesmerter, der påvirker din søvnkvalitet. Her finder du topmadrasser fra mange forskellige sengemærker. Alle vores topmadrasser er lavet af forskellige materialer og har forskellige funktioner og fordele. Men uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet med hjem, som holder i mange år fremover."Der er mange muligheder i forskellige størrelser af topmadrasser.

Vi tilbyder et udvalg af topmadrasser i forskellige størrelser til dobbelt-, trekvart- og enkeltsenge. Vores 160x200 cm topmadrasser passer til dobbeltsenge; vores 180x200 cm og 200x200 cm topmadrasser passer til dobbeltsenge, trekvartsenge og enkeltsenge. Hvis din seng er usædvanligt lang eller kort, kan du også finde topmadrasser med ekstra længde i vores sortiment.


Det kan være svært at finde den helt rigtige topmadras

Når du køber en seng eller madras, er det første, du skal beslutte dig for, om du vil have en enkeltseng, en trekvartseng eller en dobbeltseng? Dette valg er normalt relativt let, da det i høj grad bestemmes af, hvor sengen skal placeres, og hvem der skal bruge den. Som en tommelfingerregel skal hver voksen person have mindst 80 cm plads i bredden. Men mange vil helt sikkert foretrække 90 cm, så de har ekstra plads til at tumle rundt.


Det er en god ide at overveje hvilke materiale sin nye topmadras skal have

En topmadras er et lag, der ligger oven på din eksisterende madras for at give ekstra komfort. Den skal være fast nok til, at du stadig nyder godt af støtten fra din underliggende madras, men neutral med hensyn til fasthed, så den ikke påvirker din sovestilling. Hos Max Jessen tilbyder vi topmadrasser i latex, polyetherskum og memoryskum:

Latex er et af de mest populære materialer til madrasser og topmadrasser, fordi det er et allergivenligt naturmateriale, som er åndbart, temperaturregulerende og slidstærkt. Latex er en naturlig polymer, der kommer fra saften fra gummitræer. Det er et elastisk materiale, der kan støbes til puder, madrasser og andre produkter. Naturlatex er et åndbart, temperaturregulerende materiale, der holder dig komfortabel hele natten. Latex er et allergivenligt materiale, der holder bakterier, støvmider og svampesporer væk, så du får optimale soveforhold. Det er også muligt at købe en perforeret latex-topmadras, som regulerer varmen takket være små huller i materialet, der bidrager til et bedre soveklima. I modsætning til topmadrasser af memoryskum synker man ikke ned i en latex-topmadras på samme måde.

Memoryskum er også kendt som et trykaflastende skum. En traditionel topmadras med memoryskum støtter ikke din krop ordentligt og er ikke behagelig, fordi den former sig efter kroppens konturer og skaber tryk på områder, der burde være flade. Vores udvalg af TEMPUR trykaflastende topmadrasser vender altid tilbage til deres oprindelige form og har en åben cellestruktur, der absorberer og fordeler kropsvægten jævnt over sovefladen. Det skaber tryk på de rigtige steder og danner grundlag for en god og afslappende søvn. Nogle af vores memory foam-topmadrasser er også udviklet med CoolTouch-teknologi, som absorberer overskydende varme og får betrækket til at føles køligt at røre ved.

Hvis du er i tvivl om, hvilken seng der er den rigtige for dig, kan du tale med en af vores uddannede madrasspecialister i butikken. Vores specialister kan rådgive dig om, hvilken madras og fasthed der vil give dig den bedste soveoplevelse. Du kan også få rådgivning via telefonen på 98 33 53 33, hvor en specialist er klar til at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om din nye seng.