Sengetæpper

Et sengetæppe er på ingen måder et overflødigt element til soveværelset. Sengetæppet beskytter din seng, giver dit soveværelse et eksklusivt touch, og får det til at fremstå pænt og ryddeligt hver dag. 

Se hele vores udvalg af sengetæpper her. 


 

Sorter stigende
pr. side

Brug et flot sengetæppe som et dekorativt element i soveværelset

Ganske få ting slår følelsen af at slænge sig i en redt og indbydende seng. Det er simpelthen gaven, der bliver ved med at give samt en kontinuerlig bekræftelse i at på trods af sin morgentræthed, var det alligevel alle anstrengelserne værd at rede sengen pænt inden arbejdsdagen kunne begynde. 

Følelsen fra en velredt seng kan på mange måder sammenlignes med det at krybe under dynen på et hotelværelse. Måden dynen er helt udstrakt, når du omhyggeligt glider ind under den som en sovepose, inden den til sidst, i takt med at du trækker dynen helt op til ansigtet, former sig om dig i din foretrukne soveposition. Denne følelse forstærkes kun af synet af et indbydende sengetæppe, der med sin tilpassede vægt sørger for at holde dynen fuldstændig på plads, når du ikke bruger den. 

Samme gave til hverdagen kan du også få i dit eget soveværelse med sengetæpper fra Max Jessen. Vi har et sengetæppe til ethvert soveværelse og ligegyldigt, hvordan dit sengetøj ser ud, kommer du altid hjem til samme indbydende rum med et flot sengetæppe. Er du til et stilrent sengetæppe eller en mønstret udgave? Her på siden finder du lige, hvad du har brug for. 

Med et sengetæppe skaber du orden i din indretning

Et flot sengetæppe skaber også mere orden i dit hjem. Sengetæppet gør, at din seng altid har samme udtryk og matcher det resterende af indretningen i dit soveværelse. Du kan eventuelt komplementere dit sengetæppe med nogle matchende puder. 

Bor du i en mindre lejlighed, kan et sengetæppe især gøre underværker. Hvis det første man ser, er en uredt seng, kan det godt godt flytte fokus fra en ellers ryddelig og velindrettet lejlighed – og det er en skam. Sengetæppet overskueliggør dit sengeområde, hvilket vi garanterer sætter din lejlighed i et helt andet lys. 

Vejledning til brug af sengetæppe

Et godt råd til dig er at lufte dit sengetøj godt og grundigt, før du reder din seng med sengetæppet. Hvorfor, spørger du? Jo, du sveder cirka 2 deciliter hver nat, hvorfor det er en god idé at få ventileret sengen godt og grundigt inden du dækker sengen til.

I hverdagsmorgenerne kan det dog godt gå lidt hurtigt med at komme ud af døren, men en god måde, hvorpå du hurtigt kan lufte dit sengetøj, er ved at åbne vinduerne på fuld gab i soveværelset. Hertil kan du også ruske godt og grundigt i både dyne og pude – så er dit sengetøj lækkert til natten og klar til at blive dækket til af dit sengetæppe.  

Har du spørgsmål til vores sengetæpper? 

Har du brug for vejledning til at finde det helt rette sengetæppe? Er du i tvivl om, hvad der giver mest mening i din indretning? I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!