-50%
Hästens dobbeltdyne, betræk, puder mm.
Hästens dobbeltdyne, betræk, puder, lagen

Pris: 27.800,00 DKK

Tilbudspris 14.000,00 DKK

-15%
Dunlopillo Premium pude
Dunlopillo Premium hovedpude

Pris: 799,00 DKK

Tilbudspris 679,15 DKK

-30%
La Pur kølende pude
La Pur kølende gel hovedpude

Pris: 999,00 DKK

Tilbudspris 699,00 DKK

Tempur Hybrid pude
Tempur Hybrid pude
1.399,00 DKK
-15%
Tempur siddepude
Tempur siddepude

Pris: 799,00 DKK

Tilbudspris 679,15 DKK

-15%
Tempur Kilepude
Tempur kilepude

Pris: 799,00 DKK

Tilbudspris 679,15 DKK

Sorter stigende
pr. side

Sov som en drøm med den rigtige hovedpude

En Tempur pude sikrer dig en god og stabil komfort. Det gælder uanset, om du leder efter en ny hovedpude, en kilepude, siddepude eller om du vil købe en populær ergonomisk pude. ILVA Max Jessen har et stort udvalg i forskellige typer puder både til din siddekomfort, men også til din komfort i løbet af natten. Køb en Tempur pude, og du vil aldrig vælge en anden pude igen.

Find din bedste hovedpude  fra Tempur, Dunlopillo eller Hastens hos os

Ligesom med en god madras, der skal passe til din krop og dine behov, bør din hovedpude også være hellig for dig for at sikre dig den bedste nattesøvn. Hos ILVA Max Jessen har vi et udvalg af mange forskellige dyner og hovedpuder, så det er muligt for dig at finde den hovedpudetype, der passer bedst til dig. Men vi anbefaler dig dog gerne, at du undersøger muligheden for, om en ergonomisk pude fra Tempur kunne være et godt valg for dig. Pudens form gør, at din nakke støttes og holdes lige, uanset om du sover på ryggen eller på siden. Kanten på puden omslutter simpelthen nakken og giver dig en helt fantastisk komfort og støtte.

Kilepude eller siddepude

Vi har ikke kun hovedpuder til dig. Vi har også andre typer af puder som f.eks. en kilepude eller en siddepude. Begge pudetyper er af mærket Tempur, som vi her hos ILVA Max Jessen er rigtig glade for, da Tempur altid kun leverer de bedste produkter til at sikre din komfort.

En kilepude er et godt valg til dig, der gerne vil afhjælpe tryk på ryggen. Pudens form medvirker, at du retter ryggen i det hofterne skydes fremad. Det er en fantastisk pude, hvis du sidder ned i længere tid af gangen, da kilepuden sikrer en ergonomisk korrekt siddestilling. Kilepuden er faktisk fordelagtig for både din ryg såvel som dit kredsløb, fordøjelse og vejrtrækning, da du ikke sidder og falder sammen i overkroppen.

En Tempur siddepude kan sørge for, at spændinger eller rygsmerter reduceres, da din rygsøjle aflastes. Dette er resultatet, fordi puden sørger for, at din vægt bliver fordelt jævnt på hele overfladen, hvilket giver dig en bedre komfort og reducerer følelsesløshed, når du sidder ned længere tid af gangen.

Se vores puder i butikken

Kom forbi Terndrup og lad dig forføre af de mange forskellige produkter rundt i vores 7000 m2 store butik. Du kan se alle vores puder og prøve at mærke på dem, inden du beslutter dig.

Køb dine puder online her på webshoppen

Det er nemt at købe dine puder her på webshoppen. Tilføj dit valg til indkøbskurven og afslut købet. Snart er der en pude på vej hjem til dig.

Hjælp til at vælge den rigtige pude?

Det kan nogle gange godt være en stor jungle at finde rundt i alle de forskellige slags puder, der findes på markedet. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige pude, kan du ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig til den rigtige beslutning.

Fandt du ikke den dyne eller pude, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/hovedpuder vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.