Gavlpuder

En gavlpude er perfekt til at dekorere soveværelet med, eller få lidt mere komfort når man sidder og læser i sengen med en god kop the.

Gavlpuderne må gerne matche ens hovedgavl eller måske sengerammen. Kun fantasien sætter grænser.

Gavlpuder kommer i mange størrelser og farver, så det er nemt at finde nogle passer til sengen eller soveværelset. Der er ofte tale om en pude i en stor størrelse. Evt lidt aflang så den kan flugte med sengens bredde.

Hos Max Jessen Terndrup har vi stort udvalg af spændende gavlpuder til indretningen. Du vælge fra kendte designere som HAY, Louise Smærup, House Doctor, Cozy Living og Pure Culture.

Se vores gavlpuder i butikken

Kom forbi Terndrup og lad dig forføre af de mange forskellige produkter rundt i vores 7000 m2 store butik.

Køb dine gavlpuder online her på webshoppen

Det er nemt at købe dine puder her på webshoppen. Tilføj dit valg til indkøbskurven og afslut købet. Snart er der en pude på vej hjem til dig.

Hjælp til at vælge den rigtige pude?

Det kan nogle gange godt være en stor jungle at finde rundt i alle de forskellige slags puder, der findes på markedet. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige pude, kan du ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig til den rigtige beslutning.

Fandt du ikke den dyne eller pude, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/gavlpuder vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.