Sengeudstyr

Vær ikke bange for at stille krav til din hovedpude. Den skal trods alt støtte din nakke i 7-8 timer hver nat. Hvis ikke den kan udføre sin opgave ordentligt, må du hellere se dig om efter en ny pude. Hos ILVA Max Jessen har vi sengeudstyr, hvor vi hovedsageligt fokuserer vores sortiment på forskellige puder og lagner. Mangler du en kilepude, siddepude eller mangler familien nye hovedpuder? Du kan også få forskellige lagner som f.eks. et kuvertlagen eller et splitlagen. Gå på opdagelse i vores sengeudstyr.

Husk et lagen til sengen

Det er vigtigt, når du skal købe dit lagen, at det ikke bare er noget, der skal overstås i en fart, fordi du ikke lægger nogen betydning i dine lagner. I virkeligheden har det en stor betydning, hvilket lagen du vælger, og hvor godt det passer til din seng. Det mest afgørende er nok størrelsen på lagenet, og hvilken følelse lagenet giver. Du vil gerne have en behagelig og rolig søvn, og lagenet skal både sikre, at du ligger godt i sengen, men også beskytte din madras. Vælg derfor et lagen i høj kvalitet.

Et kuvertlagen til topmadrassen

Et kuvertlagen bruges til at beskytte din topmadras med en højde på op til 8 cm. Lagenet går ind under madrassen og sikrer, at lagenet altid ligger helt perfekt på sin plads. Det er samtidig også ganske nemt og praktisk, at lagenet foldes ind under topmadrassen, så du sparer en hel del kræfter på at skifte lagen. Det er hurtigt at skifte, og du undgår sved på panden.

Et splitlagen til elevationssengen

Hvis du er så heldig at have en elevationsseng stående hjemme i soveværelset, skal du også gøre dit bedste for at passe på den. Højst sandsynligt har elevationssengen en split-topmadras, så dig og din partner kan justere hver jeres side af elevationssengen. Topmadrassen hænger stadig sammen i midten, men den er adskilt i top og bund. For at lagenet passer til topmadrassen, skal du have fingrene i et splitlagen.

Se vores sengeudstyr i butikken

Hvis du kigger forbi butikken i Terndrup, kan du finde inspiration til indretningen af soveværelset, og du kan mærke på vores forskellige slags puder, så du har bedre forudsætninger for at finde en pude, der passer til dine behov.

Køb dit sengeudstyr online her på webshoppen

Klik dig ind på vores underside med vores udvalg af puder. Her kan du også læse meget mere om de forskellige typer, inden du køber en ny pude. Du kan også se vores forskellige lagner, og når du har fundet dit nye sengeudstyr kan du købe det direkte her på webshoppen.

Mangler du svar på dine spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende vores lagner og puder, skal du blot ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.