Sengetæpper

Det er vigtigt at vælge det rigtige sengetæppe til dit soveværelse. Et sengetæppe er et stort køb, og det er noget, du bruger hver nat, så det er værd at investere i noget, der holder. Hos Max Jessen har vi et bredt udvalg af smukke sengetæpper lavet af kvalitetsmaterialer, der følger de nyeste trends inden for tekstiler og design. Vores sortiment omfatter både klassiske og mere moderne designs, så du er sikker på at finde noget, der passer til din smag og dit budget. Vores smukke tæpper er lavet af materialer af høj kvalitet som bomuld og uld, hvilket betyder, at de er slidstærke og nemme at rengøre
Sengetæpper

Giv dit soveværelse kulør med et sengetæppe

Et sengetæppe er et tæppe, der dækker den øverste overflade af din seng og tilføjer personlighed til dit værelse. Det er en god måde at tilføje farve, tekstur og mønster til dit soveværelse på. Hvis du leder efter en måde at give dit soveværelse en makeover på, kan du overveje at tilføje et nyt sengetæppe.


Skab lidt ekstra hygge med et sengetæppe

Soveværelset er det mest private rum i hjemmet, så det er rart at kunne gemme rodet sengetøj væk, når der er gæster på besøg. Men også fordi soveværelset er det sted, hvor vi trækker os tilbage, når vi har brug for fred og ro, er det rart at hvile i ordentlige omgivelser. Et smukt sengetæppe er med til at skabe et harmonisk udtryk og giver samtidig dit soveværelse nyt liv, hvis du trænger til en opfriskning eller et muntert farvesprøjt i neutrale nuancer.Sengetæpper er praktiske og findes i forskellige størrelser

Søvn er et grundlæggende biologisk fænomen, som findes hos langt de fleste dyrearter. Hvorfor vi sover, er stadig uvist, men meget tyder på, at søvnens vigtigste funktion er at vedligeholde hjernen. Det er sikkert, at hjernens funktion forringes uden søvn. Selv moderat søvnmangel forringer koncentration, reaktionstid og hukommelse. Søvnen består af flere forskellige stadier og kan groft inddeles i let søvn, dyb søvn og REM-søvn.


Dit sengetæpper kan bruges som et dekorativt element

Ligesom du dekorerer din sofa med smukke puder og bløde plaider, synes vi, det er vigtigt at gøre dit soveværelse til et behageligt og indbydende sted. Et sengetæppe kan hjælpe med at skabe det behagelige miljø ved at få din seng til at se indbydende ud og holde den ren, mens du tilføjer lidt farve eller mønster. Hvis du er på udkig efter et iøjnefaldende design til dit soveværelse, hvorfor så ikke vælge et af disse fantastiske sengetæpper i egyptisk bomuld? De fås i alle mulige dristige farver og mønstre - perfekt til at give ethvert rum personlighed!


Dit nye sengetæppe er blinkfangene

For at give dit soveværelse et mere levende look kan du vælge et sengetæppe med et iøjnefaldende mønster eller en iøjnefaldende farve. En anden mulighed er at tilføje et par dekorative puder oven på sengen i et matchende materiale eller en helt anden, spændende farve. Vores store udvalg af sengetæpper bliver hele tiden opdateret med flere smukke designs, så du altid kan finde nye, spændende tekstiler til dit soveværelse. Sengetæpper findes i alle former og størrelser: fra queen size til twin size og endda king size. Du kan også finde dem i forskellige materialer som bomuld, polyester eller flannel. Sengetæpper kan være lavet af alle typer stof, men nogle er bedre egnet til varmere klimaer end andre. Hvis du for eksempel bor i et varmt klima og gerne vil have noget let, er hør måske den bedste løsning for dig. Et sengetæppe kan være med til at skabe den rette ro og orden i dit soveværelse. Dit soveværelse skal være et sted, hvor du kan slappe af efter en travl dag. Derfor er det vigtigt, at dit sengetæppe er med til at skabe den rette atmosfære. Hvis du gerne vil skabe den rette stemning, kan du også bruge nogle fine pyntepuder. De er med til at skabe et fuldendt look.