Sengeben

Der findes mange forskellige typer sengeben, men en ting, du skal vide, er, at de ikke følger med din sengeramme. Det betyder, at hvis du vil sammensætte din egen DIY-sengeramme, så skal du købe nogle ben separat. Og for dem af os, der kan lide at gøre tingene selv og spare penge, er det en god nyhed! Der findes nemlig mange forskellige typer sengeben, og de kommer i alle former og størrelser. Nogle er lavet af metal, mens andre er af træ; nogle har hjul, mens andre slet ingen hjul har; nogle er store, mens andre er små; og nogle koster mere end andre. Så før vi går videre
Sengeben

De perfekte sengeben til dit behov

Sengens ben er en vigtig del af sengen. De støtter madrassen, men de kan også bruges til at ændre sengens højde og udseende. Vælg tyndere ben for et let look, metalliske ben for et mere industrielt look og lyse træben for en varm og skandinavisk følelse. Når du vælger de rigtige ben til din seng, skal du tænke over, hvad du gerne vil opnå med dit soveværelsesdesign. Vil du have noget minimalistisk og moderne? Eller vil du have noget mere traditionelt? 

 

Hvilken størrelser passer til dig?

Når man køber en seng, er det sjældent, at benene er inkluderet i prisen. De fleste glemmer, at når man køber en seng, er det sjældent, at benene er inkluderet i prisen. Ud over madrassen og boksmadrassen skal du købe lagner, sengetøj og en sengegavl. Prisen på disse ting varierer afhængigt af, hvilken type seng du vælger.Gør det nemmere for dig selv med et par ekslusive ben

Søvn er et grundlæggende biologisk fænomen, som findes hos langt de fleste dyrearter. Hvorfor vi sover, er stadig uvist, men meget tyder på, at søvnens vigtigste funktion er at vedligeholde hjernen. Det er sikkert, at hjernens funktion forringes uden søvn. Selv moderat søvnmangel forringer koncentration, reaktionstid og hukommelse. Søvnen består af flere forskellige stadier og kan groft inddeles i let søvn, dyb søvn og REM-søvn.


Sengeben har en større betydning en du tror

Det er praktisk, at sengebenene ikke koster en formue. De kan købes separat, så du kan vælge den farve, du ønsker. Hvis du er på udkig efter neutrale og tidløse sengeben eller sengebunde, så er et par fra vores udvalg det oplagte valg. Her finder du lidt af hvert, så du kan med garanti finde et par, der falder i din smag. De er alle robuste, solide og nemme at samle. Med blot et par skruer er benene fastgjort til sengerammen. Så enkelt er det!


Sengeben kan være prikken over i'et

Sengeben kan købes ved siden af, så du kan også købe et par, når du synes, dit soveværelse trænger til en makeover. Sengeben i kobberlook er det helt store i øjeblikket, så hvis du vil opdatere dit soveværelse og give det et moderne præg, så prøv dem. Ved første øjekast tænker du måske: Hvem kigger nogensinde på sengeben? Faktisk kan et par pæne sengeben gøre en kæmpe forskel. Det er en detalje - ligesom smukt sengetøj i mønstrede pastelfarver eller dekorationer - og som vi alle ved, er det detaljerne, der tæller. Det er derfor, du aldrig skal spare på dem; det er dem, der får dit soveværelse til at føles hyggeligt og hjemligt. Standardsengeben fås i en række forskellige størrelser, hvilket gør dem nemme at finde. Endnu nemmere er det at få Max Jessen til at levere varerne direkte til din dør. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på et par knapper på vores hjemmeside, og voila, dine sengeben er på vej. Vi sætter en ære i at levere tingene til din dør, så du kan sidde hjemme i din egen stue og finde de ting, der vil fuldende dit hjem. Og mens du er i gang, så lad dig inspirere af vores hjemmeside! Her sørger vi for at opdatere og inspirere dig med de nyeste trends. Du skal bare gøre alt det sjove, så tager vi os af alt det andet. Det har aldrig været nemmere at være kunde!