Lagner

Du tænker måske, hvordan kan et tyndt stykke stof udrette mirakler? Selv om madrassen i sig selv er dejlig blød og behagelig, er et lagen en god idé. Du er sikkert bekendt med lagner. Det store stykke stof, der fylder i vasketøjskurven og er umuligt at folde. Lagner kan ganske vist være lidt besværlige til tider, men der er en grund til galskaben. Lagnet tager alle pletterne og beskytter dermed din fine madras. Din madras vil holde sig pæn i længere tid, fordi dit lagen tager sig af arbejdet. Det er på tide at holde op med at tænke på det som et ekstra lag mellem dig og din seng og begynde at tænke på det som en del af din soveværelsesindretning. Et godt lagen kan gøre hele forskellen for at skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse - ikke kun fordi det passer perfekt oven på din madras, men også fordi det får dig til at føle, at du sover på skyer hver nat!
Lagner

Sov godt med de bedste lagner

Et lagen er en type sengetøj lavet af stof, der dækker toppen af en madras og ofte siderne, bunden og toppen af boksmadrassen. I Nordamerika henviser begrebet lagen typisk til fladt sengetøj generelt, herunder lagner, flade lagner og pudebetræk. Udtrykket "lagen" bruges også i nogle lande til at beskrive en lignende beklædningsgenstand, der bæres på kroppen, som f.eks. en sarong eller kimono.


dyr eller billige lagner?

Lagner beskytter din seng mod skidt, snavs og andre forurenende stoffer, samtidig med at de giver en behagelig overflade at ligge på. Vores udvalg af lagner omfatter muligheder for alle madrasstørrelser og stilarter. En god nats søvn starter i det øjeblik, du lægger dig ned. I det øjeblik dit hoved rammer puden, skal roen tage over, og du skal føle en følelse af komfort og velvære. Derfor har vi samlet det smukkeste sengetøj, så du kan glæde dig til at komme i seng hver aften. Selvfølgelig er der en risiko for, at du ikke har lyst til at stå op om morgenen eller trykker snooze lidt for mange gange bare for at nyde de bløde stoffer lidt længere.Find de perfekte lagner til dit behov

Flade lagner er designet til at passe oven på din madras, uden at det er nødvendigt at stoppe eller folde dem. Der findes to typer: faconlagner, der har elastik hele vejen rundt, så de passer over madrasser med forskellige tykkelser, og flade lagner, der slet ikke har elastik, men har definerede hjørner, så de ikke glider af, når du tager dem af eller på. Der er intet som en god nats søvn, der får dig til at føle dig udhvilet og klar til at møde dagen. Men hvordan kan du sikre dig, at du får den hvile, du har brug for? Svaret er enkelt: med lag af komfort, der holder dig varm og hyggelig hele natten lang.


Hvilke slags lagner skal du købe?

Når du køber en seng eller madras, er det første, du skal beslutte dig for, om du vil have en enkeltseng, en trekvartseng eller en dobbeltseng? Dette valg er normalt relativt let, da det i høj grad bestemmes af, hvor sengen skal placeres, og hvem der skal bruge den. Som en tommelfingerregel skal hver voksen person have mindst 80 cm plads i bredden. Men mange vil helt sikkert foretrække 90 cm, så de har ekstra plads til at tumle rundt.


Lagner findes mange forskellige størrelser

Når du indretter dit soveværelse med en god seng og lækkert sengetøj, får du ikke lyst til at forlade værelset igen fredag aften. At se tv-serier fra sofaen bliver erstattet af at se dem i sengen. Du bliver hurtigt afhængig af den hyggelige følelse af at ligge i sengen og går aldrig på kompromis med komforten - og en af de bedste måder at opnå dette på er ved at bruge lagner af høj kvalitet. Det er nemt at glemme alt om lagner, men de er en fantastisk tilføjelse til ethvert soveværelse. De er praktiske, funktionelle og kan give komfort til den, der sover. Hvidt bomuldssatin føles vidunderligt mod huden, så meget, at du måske har lyst til at kramme din seng hele dagen, hvis muligheden opstår. Hvide lagner er tidløse og elegante, hvilket gør dem velegnede til mange forskellige typer soveværelser.