Hovedpuder

Hovedpuder er en af de vigtigste komponenter i en god nats søvn, men mange mennesker er ikke klar over, hvor vigtig en god hovedpude er for deres generelle sundhed og velbefindende. Fordelene ved at bruge den rigtige hovedpude er bl.a. Forbedret søvnkvalitet, Forbedret blodcirkulation, Færre nakkesmerter og hovedpine, Sænket blodtryk og stressniveau, Bedre vejrtrækning om natten,
Hovedpuder

Sov godt med de bedste hovedpuder

Når det handler om at sove, er der så mange ting, man kan gøre forkert. Den forkerte madras, det forkerte sengetøj og endda den forkerte hovedpude kan gøre hele forskellen, når det gælder om at få en god nats søvn. Det er rart at have et soveværelse, der er pænt indrettet og æstetisk tiltalende. Selvom du tilbringer det meste af din tid i dit soveværelse, er det stadig et rum, hvor dine omgivelser påvirker dit humør. 


Nu skal du huske sengetøjet

Hvis du er på udkig efter en ny pude, har vi et stort udvalg af puder at vælge imellem. Vi har forskellige størrelser og former, så du kan finde det perfekte match til din seng. Vi ved, at puder er mere end bare et sted at hvile hovedet. De skal beskyttes af sengetøj, der er hygiejnisk og holder dem pæne i længere tid. Samtidig er bløde og behagelige betræk ofte meget rarere at hvile hovedet på efter en lang dag. Det er også vigtigt at huske på, hvor stor en forskel smukt sengetøj gør for æstetikken i dit soveværelse, og hvem vil ikke gerne sove med stil? Derfor anbefaler vi, at du tager et kig på vores sengetøjskategori, for vi synes, at din nye kvalitetspude fortjener nyt sengetøj.En ny hovedpude kan give en god nats søvn

Puden er et af de vigtigste indretningselementer i dit soveværelse. Det er her, du tilbringer en tredjedel af dit liv! Derfor er det vigtigt at vælge en pude, der passer til dine behov og får dig til at føle dig godt tilpas. Den rigtige pude støtter og aflaster din nakke- og skulderregion, så du kan vågne op uden hovedpine, ømme skuldre og nakkespændinger. Når du indretter dit soveværelse, er det vigtigt at overveje komforten af din pude. Puden støtter og aflaster nakke- og skulderregionen, så du kan vågne op uden hovedpine, ømme skuldre og nakkespændinger. Derfor er der al mulig grund til at vælge den rigtige pude til dine behov.


En dyr eller billig hovedpude?

Når du køber en seng eller madras, er det første, du skal beslutte dig for, om du vil have en enkeltseng, en trekvartseng eller en dobbeltseng? Dette valg er normalt relativt let, da det i høj grad bestemmes af, hvor sengen skal placeres, og hvem der skal bruge den. Som en tommelfingerregel skal hver voksen person have mindst 80 cm plads i bredden. Men mange vil helt sikkert foretrække 90 cm, så de har ekstra plads til at tumle rundt.


Hvilken type hovedpude passer bedst til dig?

At vælge en hovedpude er en vigtig beslutning. Den rigtige pude kan hjælpe dig med at falde hurtigere i søvn og sove længere. Den kan også lindre nakke- og rygsmerter, forbedre din vejrtrækning og endda forhindre snorken. Valget af pude afhænger af din sovestilling, din statur og andre faktorer. Du skal bruge en højere pude, hvis du foretrækker at sove på siden. På den måde støtter puden dit hoved og din nakke, så din rygsøjle kan forblive lige. Hvis du mest ligger på ryggen eller maven, er det en god idé at vælge en lidt fladere pude, som ikke bøjer nakken opad, når du ligger ned. Din statur påvirker også, hvor høj en pude du skal vælge. Det siger næsten sig selv, at en stor, bredskuldret person generelt har brug for en højere pude end en tynd person.