-25%
Top-line Select sovesofa
Top-line Select sovesofa

Pris: 10.269,00 DKK

Tilbudspris 7.699,00 DKK

-26%
Topline Select sovesofa
Topline Select sovesofa

Pris: 18.805,00 DKK

Tilbudspris 13.999,00 DKK

Hestbæk sovesofa
Hestbæk sovesofa 415
11.899,00 DKK
-20%
County sovesofa antracit
County sovesofa

Pris: 9.999,00 DKK

Tilbudspris 7.999,00 DKK

-20%
Cama sovesofa
Cama sovesofa

Pris: 4.999,00 DKK

Tilbudspris 3.999,00 DKK

Hestbæk 145 sovesofa
Hestbæk 145 sovesofa
12.466,00 DKK
-21%
Miki sovesofa
Miki sovesofa, mørkegrå

Pris: 3.799,00 DKK

Tilbudspris 2.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Sovesofa

Sovesofaen er de funktionelle møblers konge. Her får du hele to ting på en gang og tilmed et møbel, som egner sig ganske særligt til gæsteværelset og børne/ungdomsværelset.
Sovesofaer er funktionelle møbler, da du både får en sofa og en seng på samme tid.

Sovesofaen er et komfortabelt og multifunktionelt møbel, der egner sig til alle hjem. Sovesofaer er specielt helt perfekte, hvis du ikke har så meget plads i hjemmet, da du får to møbler i et, og derved sparer masser af plads.

Sovesofaer fås i mange forskellige stile lige fra den minimalistiske Futon til det rene skandinaviske design eller måske bare en sovesofa i helt klassisk stil.

Nogle gange er det slet ikke til at se, at sofaen faktisk er en sovesofa. Vores sovesofaer fås i et hav af forskellige designs. Du kan blandt andet finde hjørnesovesofaer, der fås i mange forskellige varianter. Vi har også dansk producerede sovesofaer med ekstra slidstærkt betræk, så du kan have glæde af din sovesofa i mange år ud i fremtiden.

Sovesofaerne kan nemt slås ud til en dobbelt seng, så du får masser af plads at slænge dig på, eller så du har plads til alle dine overnattende gæster.
Sådanne sovesofaer finder du især fra Innovation og Hestbæk. 

Vores faguddannede medarbejdere altid klar til at rådgive dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til din nye sovesofa. Du er selvfølgelig også velkommen til at prøve vores sovesofaer, og finde lige netop den, der passer bedst til dine behov og ønsker. Sovesofaer er særligt egnet, hvis du ikke har så meget plads, men stadig gerne vil have en sofa og en seng på samme tid. 

Derfor er sovesofaen også perfekt til gæsteværelset eller til børne- eller ungdomsværelset. Med sovesofaen har du altid plads til overnattende gæster. Den er også perfekt til dig der ikke har så meget plads, men stadig gerne vil have gæster på besøg.

En sovesofa er et møbel du kan have glæde af hele dagen. Om dagen fungerer den som sofa for familien og vennerne, og om aftenen kan du nemt forvandle sovesofaen om til en seng. De fleste sovesofaer er praktisk indrettet med et smart opbevarings magasin, hvor du nemt kan opbevare dit sengetøj. Med opbevaringsmagasinet har du altid et sted til dine dyner og puder, så du slipper for at have dem liggende fremme. Samtidig har du dem altid ved hånden, til lige præcis når du skal bruge dem.

Vejledning

Vil du gerne have hjælp? Er du i tvivl om hvad passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad du skal købe, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk.

Det kan være en stor købsbeslutning at købe en sovesofa, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at du ender med den helt rigtige sofa til dine behov.

Fandt du ikke den sovesofa, du ledte efter?

- Så prøv gå ind på ilva.dk/sovesofa for yderligere produkter og inspiration.
Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden eget udvidede sortiment.