Sengebord

Et soveværelse er et personligt rum, hvor man kan trække sig tilbage, og hvor der vigtigst af alt skal være rart at være. Det vigtigste i et soveværelse er naturligvis sengen, men herefter kommer et sengebord, som  bl.a. kan være med til at øge funktionaliteten i dit soveværelse. Her på siden kan du se hele vores udvalg af sengeborde.


 

 
Sorter faldende
pr. side

Med et natbord bliver det hele lidt nemmere

Helt konkret er et natbord bare rart at have. Når sengetid begynder at nærme sig, og du så småt begynder at drømme dig ind under dynen, så studser du nok ikke umiddelbart over alle de belejlige ting, der ville være dejlige at have ved sin side. På dit sengebord kan du have en god bog til at ligge. Det kan også være, at du har en fast rutine med forskellige plejeprodukter, inden du lægger dig til at sove – disse er også praktiske at have ved sin side. 

Det kan være, at yndlingstidspunktet for at læse videre i den bog, du har liggende, er en rolig søndag morgen. Med vinduet åbent lader du den friske vind suse ind, og med dig i sengen har du medbragt en varm kop kaffe. Nu mangler du blot et sted at stille koppen, og ved din side finder du dit fine sengebord – findes der overhovedet en mere praktisk grund til at investere i et natbord? 

Tænker du over, om du overhovedet har plads til et sengebord i soveværelset, så er der en løsning, hvis der er en smule trangt. Dit sengebord behøver ikke stå på jorden, du kan nemlig sagtens købe et vægophængt natbord hos os. På den måde udnytter du rummet bedre, og det er tilmed lettere at svinge støvsugeren uden at støde på bordben, når tiden er inde til det. 

 

Indret et hyggeligt soveværelse med et sengebord

Hos Max Jessen mener vi, at du bør fokusere på at gøre dit soveværelse til et rart sted at befinde sig. Det kan et sengebord hjælpe med. Vi har bredt udvalg af forskellige natborde, og de har alle et unikt udtryk. Det kan være, du ønsker at finde et bord, der matcher din sengeramme. Det kan også være, du ønsker et minimalistisk sengebord, der sørger for, at dit soveværelse har en stilren, rolig og enkelt atmosfære. 

Et sengebord giver dig også mulighed for at tilføje et par nipsting til dit soveværelse. Mange har et klædeskab i soveværelset – her er det svært at stille en plante eller andet pynt. På et natbord kan du nemt stille en plante, en vase eller noget helt tredje. Et natbord gør det med andre ord muligt at indrette soveværelset præcis efter dine præferencer. 

 

Har du spørgsmål til vores sengeborde, kan du altid kontakte os 

Står du og mangler hjælp til dit næste sengebord? Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad der giver mest mening i din indretning? 

I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!