Sorter stigende
pr. side

Topmadrasser

Topmadrasser er utroligt vigtig for at få en komfortabel søvn. Det er den del af sengen du ligger direkte på, og derfor også den del du mærker mest. Om du er ude efter en seng med det hele, eller bare gerne vil skifte din topmadras, så er der en del der er værd at overveje. Der findes nemlig et par forskellige typer skum i en topmadras, smat tykkelsen.

Latex er nok den mest kendte, da den er blevet brugt i senge i rigtig mange år. Den har den uforlignlige fordel at latex er meget åndbart, og giver en mærkbar forskel hvis du generelt har det for varmt i din seng. Dernæst er latex meget elastisk og vil blive ved i mange år med at holde sin spændstige form. Det giver god aflastning til din ryg, lænd og skulder når du ligger i sengen.

Celcius skum også kaldet memory skum, er skumkerne der reagere på varme, og bliver blødere når et et varmelgme på madrassen. Materialet starter hårdt men bliver hurtigt blødgjort du man har ligget det samme sted et par minutter. Det er derfor især velegenet til mennesker der ikke vender sig så meget, og gerne kan lide den synkende effekt som madrasser tilbyder.

Hos ILVA Max Jessen har vi mange typer topmadrasser i begge materialer fra kendte mærker som f.eks. Dunlopillo, Tempur, Wonderland og Nocturne.

Se og prøv vores topmadrasser i butikken

Du er måske i tvivl om hvilken topmadras du mangler? Så besøg os og vores sengeafdeling. Du skal også være mere end velkommen til at kigge forbi butikken i Terndrup, hvis du gerne vil have en mere personlig vejledning i dit madraskøb. Her kan du også afprøve sengene og finde en behagelig seng, der tiltaler dig.

Køb din topmadras online

Køb din topmadras online her på webshoppen og få den leveret til en billig pris. Når du har fundet din nye madras her på siden, tilføjer du den blot til indkøbskurven, foretager dit køb og læner dig tilbage og venter på, at den bliver leveret. Tænker du i stedet, at du ikke har behov for en total løsning med seng, kan du klikke dig ind på vores underside for vores udvalg af alle senge eller udvalget af Tempur madrasser.

Få det rigtige tilbehør

Mangler du nye lagner der passer til din topmadras? se videre her inde på sengeudstyr/lagner for at finde de rigtige lagner der passer i størrelsen.

Vejledning

Vil du gerne have hjælp? Er du i tvivl om hvad passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad du skal købe, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Det er en stor købsbeslutning at købe en elevationsseng, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at du ender med den helt rigtige seng til dine behov.

Fandt du ikke den topmadras, du ledte efter?

- Så prøv gå ind på ilva.dk/topmadrasser for yderligere produkter og inspiration.
Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden eget udvidede sortiment.