Sorter stigende
pr. side

Dit livs bedste nattesøvn med en Tempur eller Jensen madras

Se vores Tempur og Jensen madraskollektion - vælg en Jensen eller Tempur madras og få dit livs bedste nattesøvn. Tempur og Jensen er ikke bange for at sige, at dit livs bedste nattesøvn starter med en af deres madrasser. Det tør de at sige, fordi en Tempur eller Jensen madras tilpasser og former sig præcist efter din kropsform, og den støtter dig så perfekt i løbet af natten, at du føler dig vægtløs. Det er der altså ikke mange, der kan prale af.

Nemt med Tempur eller Jensen

Med valget af Jensen eller Tempur har du allerede gjort det hele nemmere for dig selv, når du skal skifte enten din madras eller sengeramme - en Jensen eller Tempur madras passer til en hvilken som helst Tempur eller Jensen sengeramme. Og faktisk også de fleste andre sengerammer. Køb en madras i den populære størrelse 90 x 200 cm hos ILVA Max Jessen - det er en investering i en kvalitetsmadras, der giver dig støtte og komfort i de mange kommende år. 

15 års garanti på Tempur madrasser

Med en Tempur madras er du altid sikret 10 års garanti gældende fra købsdatoen, men du kan faktisk forlænge denne garanti til hele 15 år, hvis du går ind på Tempurs hjemmeside og registrerer dit produkt. Garantien dækker f.eks. over fysiske fejl og ændringer i materialer og håndværk. Hvert produkt er individuelt produceret, og derfor kan der være variationer i produkterne.

Se vores Tempur eller Jensen madrasser i butikken

Det er klart, at det er en stor beslutning at træffe, når man skal købe en ny madras. Derfor kan du også kigge forbi butikken i Terndrup for at prøve vores Tempur eller Jensen madraskollektion. Det kan måske hjælpe dig med at få styr på de sidste detaljer til dit køb af madras og indretning af soveværelset.

Køb din sofa online her på webshoppen

Har du allerede fuldstændig styr på, hvilken Tempur eller Jensen madras der skal hjem i dit soveværelse, kan du nemt bestille den lige her på siden, og så leverer vi den til dig!

Spørgsmål til vores Jensen eller Tempur madraskollektion?

Vores Tempur og Jensen madraskollektion er ret bred, og madrasserne er forskellige. Derfor kan der godt opstå spørgsmål, når du sidder og kigger på vores produkter. Du skal ikke tøve med at kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ilva.dk. Her sidder vi klar til at forsøge at besvare dine spørgsmål.