Sorter stigende
pr. side

Kontinentalsenge

En Kontinentalseng er til dig der vil så blød og behagelig en seng så muligt! Kontinentalssenge er modsat boxmadrasser en seng med flere lag madrasser. Der er ofte tale om en to eller tre ekstra madrasser med forskellige fjedre til at støtte kroppen. Det giver en lidt anden følelese når du ligger dig i en kontinentalsseng, en mere fjedrede oplevelse.

Ofte er en kontinentalsseng også højere, så ønsker du en høj seng, er det allerede inbygget i kontinentalsengen.

Hos ILVA Max Jessen har vi mange typer kontinentalsenge fra kendte mærker som f.eks. Carpe Diem, Hâstens, Dunlopillo, Jensen, Tempur, Wonderland og Nocturne.

Se og prøv vores kontintalsenge i søvncentret

Du er måske i tvivl om du skal have en kontinentalsseng eller måske en boxmadras? Så besøg os og vores sengeafdeling. Du skal også være mere end velkommen til at kigge forbi butikken i Terndrup, hvis du gerne vil have en mere personlig vejledning i dit sengekøb. Her kan du også afprøve sengene blandt mere end 100 forskellige og finde en behagelig seng, der tiltaler dig.

Køb din kontinentalseng online

Køb din kontinentalseng online her på webshoppen og få leveret gratis. Når du har fundet din nye seng her på siden, tilføjer du den blot til indkøbskurven, foretager dit køb og læner dig tilbage og venter på, at den bliver leveret. 

Få det rigtige tilbehør

Det er vigtigt at sove med en god hovedpude. Hvis du mangler sengeudstyr til soveværelset som f.eks. hovedpuder og lagner, kan du også gå ind og se vores udvalg af dette.

Vejledning

Vil du gerne have hjælp? Har du aldrig haft en kontinentalsseng før, og vil du gerne have vejledning i, hvad du skal købe, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Det er en stor købsbeslutning at købe en elevationsseng, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at du ender med den helt rigtige seng til dine behov.

Fandt du ikke den kontinentalseng, du ledte efter?

- Så prøv gå ind på ilva.dk/kontinentalseng for yderligere produkter og inspiration.
Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden eget udvidede sortiment.