Sorter stigende
pr. side

Kør op og ned med din elevationsseng

Det kræver blot, at du trykker på fjernbetjeningen. Så kan du køre op og ned med din elevationsseng. Køb den hos ILVA Max Jessen. Vi har elevationssenge fra Hastens, Dunlopillo, Wonderland og Tempur med lækre Tempur madrasser - både komfort og kvalitet er alle pengene værd. Det er vi stolte af. Din nattesøvn, hele din krop og dit daglige energiniveau vil evigt takke dig for din beslutning om at købe en elevationsseng.

Hvorfor skal jeg vælge en elevationsseng?

En elevationsseng er den ultimative løsning for dig, der tit befinder dig i mange forskellige positioner i sengen. Byder din partner på morgenmad i sengen? Ser du fjernsyn liggende i sengen? Sidder du op i sengen og læser i en bog om aftenen? Har du et behov for at hæve benene efter en lang løbetur? Vil du gerne ligge med hovedet højt?

Kan du svare ja til nogle få af disse spørgsmål, synes vi, at du kraftigt skal overveje, at en elevationsseng kan være det rette valg for dig. Elevationssengen kan justeres til den mest komfortable position for den enkelte. Netop denne unikke tilpasningsmulighed for den enkelte betyder, at vores dobbeltsenge har todelte elevationsbunde, så dig og din partner hver især kan justere senges position efter det ønskede behov.

Elevationssengen er en populær sengetype

Med et øget fokus på menneskets sundhed og velvære, er der også kommet øget fokus på at få en god nattesøvn, da de pænt går hånd i hånd. Yderligere, er de fleste hjem i dag bygget med soveværelser, der er store nok til, at der både er plads til fjernsyn, store klædeskabe, skriveborde og måske adgang til eget badeværelse. Soveværelset er ikke længere bare et rum, hvor man skal sove. Derfor er det også logisk for mange, at man anskaffer sig en seng, der komplementerer resten af soveværelsets indretning.

En elevationsseng, der forbedrer din velvære, er for mange mennesker, et simpelt sted at starte, og den er derfor en populær sengetype. Elevationssengen holder i rigtig mange år, og det kan have en betydelig effekt på din livskvalitet.

Se og prøv vores elevationssenge i butikken

Du skal også være mere end velkommen til at kigge forbi butikken i Terndrup, hvis du gerne vil have en mere personlig vejledning i dit sengekøb. Her kan du også afprøve sengene og finde en behagelig seng, der tiltaler dig.

Køb din elevationsseng online her på webshoppen og få leveret gratis.

Når du har fundet din nye elevationsseng her på siden, tilføjer du den blot til indkøbskurven, foretager dit køb og læner dig tilbage og venter på, at den bliver leveret.

Tænker du i stedet, at du ikke har behov for en elevationsseng, kan du klikke dig ind på vores underside for vores udvalg af alle senge eller udvalget af Tempur madrasser.

Det er vigtigt at sove med en god hovedpude. Hvis du mangler sengeudstyr til soveværelset som f.eks. hovedpuder og lagner, kan du også gå ind og se vores udvalg af dette.

Vil du gerne have hjælp?

Har du aldrig haft en elevationsseng før, og vil du gerne have vejledning i, hvad du skal købe, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Det er en stor købsbeslutning at købe en elevationsseng, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at du ender med den helt rigtige seng til dine behov.

Fandt du ikke den elevationsseng, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/elevationssenge vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden eget udvidede sortiment fra Carpe Diem, Jensen senge,Hâstens, Wonderland, Tempur, Dunlopillo, Nocturne.