Senge

Vi bruger 1/3 af vores liv i en seng – mere eller mindre. Så hvorfor sove dårligt, når man kan nyde godt af alle de mange fordele, der fører med, når du sover i en god og eksklusiv seng. Er det pengene værd at købe en luksusseng? Vi mener, at svaret altid er ja. Din søvn er afgørende for din produktivitet, dit energiniveau og har indflydelse på mange sundhedsmæssige aspekter, der alle spiller ind i din hverdag. Se vores udvalg af luksussenge her på siden. 
En luksusseng er en investering værd 

Det kan godt være, at det ikke er hver dag, man lige går ud og køber en seng, og netop derfor bør du også vide, at valget af en seng i god kvalitet med garanti er investeringen værd. Hos Max Jessen kan du læse om vores forskellige senge, som alle adskiller sig på hver sin måde. 

Når du er på udkig efter en ny seng, er det først og fremmest en god idé at beslutte sig for, hvad du er til. Ønsker du en høj seng? Ønsker du en med eller uden sengegavl? En høj seng kan være ideel for det ældre publikum, eller hvis du døjer med dårlig ryg. I en høj seng skal du ikke bukke dig ned, og det er samtidig lettere at komme op om morgen, hvis dine led er stive på den tid af dagen. 

En sengegavl kan være dejlig at have, hvis du slapper af med læsning inden sengetid eller i de tidlige morgentimer i weekenden. Sengegavlen skåner din nakke, mens du fordyber dig i en spændende bog, og du slipper altså for at vågne med hold i nakken.

Med en kvalitetsseng vil du med andre ord få et helt nyt syn på, hvad komfort er, og vi tør godt love dig for, at din hverdag vil ændre sig drastisk. Søvn er på ingen måder værd at gå på kompromis med. 

Gå ikke på kompromis med din nattesøvn – køb en god seng 

Der er mange ting, man kan indfinde sig med i sit hjem. Det kan være, at dit køkken ikke er det mest funktionelle, men det er da trods alt stadig muligt at lave mad. Det kan også være, at din sofa er lidt slidt, men den går da stadig an. En seng derimod er ikke værd at gå på kompromis med. Din søvn er nemlig essentiel for, hvordan din dag forløber.

Søvn er en af de vigtigste faktorer for dit helbred. Søvnunderskud kan medføre sygdomme som overvægt, depression og diabetes. I en tid, hvor flere og flere føler sig stressede, er det derfor vigtigt at prioritere en ordentlig søvn. 

Undersøgelser har også vist, at søvn er utrolig vigtigt for din hjerne. Din koncentration afhænger bl.a. af, at du har fået en god søvn. Dårlig koncentration medfører dårlig produktivitet, så ønsker du at få mest muligt ud af din arbejdsdag, så kan den rette seng altså gøre underværker.   

Hvilken seng er ideel for mig? 

Som nævnt ovenfor er der mange fordele forbundet med at sove ordentligt, men hvad er egentlig en god seng, og hvad er en dårlig seng? Generelt er der forskel på kvaliteten, men for nogle kan det, der er en dårlig seng for dem, være det, der er en god seng for dig. 

Døjer du med en dårlig ryg, er det faktisk godt med en relativ hård madras. Mange går med en forestilling om, at ens seng næsten ikke kan blive for blød. Dette er en fejlopfattelse, hvis du spørger sengeeksperter. For den bedste søvn bør din seng vælges ud fra din anatomi, vægt og eventuelle skavanker. 

Husk, du kan altid kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 98 33 53 33. De står klar med en professionel og ærlig rådgivning, så du kan få hjælp til at købe den helt rette seng. 

Mangler du skabsplads? Køb en seng med opbevaring

Der er også nogle praktiske overvejelser, du kan gøre dig, når du er på udkig efter en seng. Det kan være, at du bor i en lejlighed, hvor hver en kvadratmeter tæller. Det kan også være, at dit soveværelse et lidt småt, og det derfor kniber lidt med skabspladsen. I vores udvalg finder du flere senge med opbevaring. 

Her kan du opbevare de ting, som fylder i din bolig. Det er faktisk helt forbløffende, hvordan en seng med opbevaring kan aflaste dine nuværende skabe. Vi anbefaler dog, at du først og fremmest vælger din nye seng med dit komfortbehov for øje.

Har du brug for vejledning til køb af din næste seng?

Hos Max Jessen garanterer vi den rene luksus for vores senge, men ønsker du at mærke og føle kvaliteten, kan du altid besøge vores 7000 m2 boligunivers i Terndrup. Her kan du afprøve vores luksussenge og tage mål, hvis du er tvivl om, hvorvidt sengen passer ind i din bolig.

Har du spørgsmål til vores senge, kan du også altid ringe til os. Kontakt os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 alle hverdage eller send os en mail på terndrup@ilva.dk.