-33%
Nocturne Classic 315 boksmadras m top
Nocturne Classic 315 boksmadras m top

Pris: 1.798,00 DKK

Tilbudspris 1.199,00 DKK

-36%
Tempur Fusion boksseng
Tempur Fusion boksseng

Pris: 27.999,00 DKK

Tilbudspris 17.999,00 DKK

-47%
Komplet Boksseng med gavl og ben
Boksseng med gavl og ben

Pris: 15.092,00 DKK

Tilbudspris 7.999,00 DKK

-39%
Dunlopillo Natura Box inkl. Natura White eller Black top
Dunlopillo Natura Box seng

Pris: 26.396,00 DKK

Tilbudspris 15.998,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Boksmadrasser

Boksmadrasser er den perfekte løsning for dig der gerne vil have god komfort med lamelbund og stoframme omkring madrassen. En boksmadras har møbelstof betrukket omkrings sig, der gør at den kan så for sig selv i soveværelset, eller komme i en sengeramme. Med en boksmadras skal du ikke tænkte på lamelbunde, de er nemlig bygget ind i rammen på madrassen, hvilket giver en øget stabilitet.

Hos ILVA Max Jessen har vi mange typer boksmadrasser fra kendte mærker som f.eks. Dunlopillo, Tempur, Wonderland og Nocturne.

Se og prøv vores boksmadrasser i butikken

Du er måske i tvivl om det skal være en boksmadras, elevation eller måske en kontinentalseng? Så besøg os og vores sengeafdeling. Du skal også være mere end velkommen til at kigge forbi butikken i Terndrup, hvis du gerne vil have en mere personlig vejledning i dit sengekøb. Her kan du også afprøve sengene og finde en behagelig seng, der tiltaler dig.

Køb din boksmadras online

Køb din boksmadras online her på webshoppen og få leveret gratis ved sengekøb over 10.000,-. Når du har fundet din nye seng her på siden, tilføjer du den blot til indkøbskurven, foretager dit køb og læner dig tilbage og venter på, at den bliver leveret. Tænker du i stedet, at du ikke har behov for en elevationsseng, kan du klikke dig ind på vores underside for vores udvalg af alle senge eller udvalget af Tempur madrasser.

Få det rigtige tilbehør

Det er vigtigt at sove med en god hovedpude. Hvis du mangler sengeudstyr til soveværelset som f.eks. hovedpuder og lagner, kan du også gå ind og se vores udvalg af dette.

Vejledning

Vil du gerne have hjælp? Er du i tvivl om hvad du skal vægte højst, og vil du gerne have vejledning i, hvad du skal købe, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Det er en stor købsbeslutning at købe en elevationsseng, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at du ender med den helt rigtige seng til dine behov.

Fandt du ikke den elevationsseng, du ledte efter?

- Så prøv gå ind på ilva.dk/boksmdrasser for yderligere produkter og inspiration.
Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment foruden eget udvidede sortiment.