Senge & madrasser

Er du på udkig efter en enkeltseng eller en dobbeltseng? Køb den hos ILVA Max Jessen. Vi værdsætter en god nattesøvn, og vi har valgt at forhandle Hastens, Carpe Diem, Jensen senge, Wonderland, Dunlopillo, Nocturne senge og alt i Tempur, fordi vi ved, at de sikrer dig og din familie en god nats søvn. ILVA Max Jessen går op i din velvære. Velvære er at have en god seng. Men hvad vil det overhovedet sige at have en god seng. Vi er alle forskellige, og vi har alle forskellige søvnmønstre. Skal den være blød eller hård? Skal det være en elevationsseng eller en kontinentalseng? Skal den have en sengegavl eller ej? Gå på opdagelse blandt vores senge her på webshoppen og læs produktdetaljerne nærmere.

Din søvn er vigtig og vores faguddannede personale hjælper dig gerne

Du ved selv, hvor dårlig en dag du kan have, hvis du har fået en dårlig nattesøvn. Samtidig ved du også, at du kan have langt mere energi og overskud i løbet af dagen, hvis du har fået en god nats søvn. Det er ren logik, at din søvn er vigtig. Derfor prioriterer vi kvalitetsmadrasser og senge hos ILVA Max Jessen. Og netop fordi mennesker er forskellige, har vi også gjort et stort arbejde ud af, at der er et stort udvalg af forskellige senge hos os. Du kan dermed finde en seng, der passer til dine behov.

Se vores senge og madrasser i butikken

Du skal være velkommen til at kigge forbi butikken i Terndrup, hvis du gerne vil have en mere personlig og proffesionel vejledning i dit sengekøb af vores faguddannede personale. I Søvncentret kan du også opleve TEMPUR Space cabin, hvor du helt alene i den lukkede kabine stille og roligt kan prøve TEMPURs madrasser. 

Køb din sengemadras online her på webshoppen

Ved du allerede nu, at du er interesseret i en elevationsseng, kan du klikke dig ind på vores underside for elevationssenge og kigge vores udvalg igennem her.

Mangler du sengeudstyr til soveværelset? Vi har mange forskellige slags hovedpuder og lagner at vælge imellem. Den rette hovedpude øger din natlige komfort yderligere.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål skal du blot ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og guide dig til at træffe den rigtige beslutning med din nye seng.


Prøv mere end 100 forskellige senge opstillinger i vores udstilling, vi har alt i sengetilbehør, topmadrasser, dyner, puder, lagner og sengesæt.

Find alt fra:

• Tempur
Hastens
• Wonderland
• Nocturne
• Dunlopillo
Carpe diem
Jensen senge

Fandt du ikke den seng, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/senge for flere produkter og inspiration.