Akva vandhovedpude Bolero
AKVA vandpude
999,00 DKK
Akva Modulex vandseng
Akva Modulex vandseng
19.999,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

En god nats søvn giver en dejlig energifyldt dag.Vandsengens unikke trykfordeling samt den tempererede varme, er de mest afgørende forskelle mellem vandsenge og andre senge, og netop det betyder, at du får en dyb og uforstyrret søvn.

Vandets unikke trykfordeling I modsætning til traditionelle madrastyper fordeler en vandmadras kroppens vægt, så du uanset sovestilling ikke oplever tryk på ellers udsatte steder. Derfor kalder vi det den bedste søvn i verden.

En vandmadras komprimeres aldrig i modsætning til en skummadras, men den giver derimod samme komfort og støtte år efter år.

Tempereret varme

En vandmadras har en behagelig temperatur året rundt. Du falder hurtigere til ro om vinteren, fordi din krop ikke først skal varme sengen op. Omvendt skal din krop ikke bruge kræfter på at nedkøle sengen i de varme sommermåneder. Det regulerer varmelegemets termostat. Individuel tilpasning Med en todelt vandmadras kan du og din partner have individuel dæmpning og temperatur. En divider imellem de to madrasser dæmper overførelsen af bevægelser fra den ene madras til den anden, således at du sover uforstyrret videre, når din partner vender sig.

MADE IN DENMARK


Høj kvalitet og godt håndværk er omdrejningspunktet for vores danske, miljøvenlige produktion af vandsenge. Vi leverer, monterer og påfylder vand, så du skal kun koncentrere dig om din næste dejlige nattesøvn.

Kom ind i Søvncentret, prøv vores vandsenge og lad vores faguddannede personale vejlede til den helt rette seng til dig.