SOVEVÆRELSE

Soveværelset er nok det vigtigste rum i dit hjem. Det er her, du tilbringer det meste af din tid. Det er her, du vågner, og det er her, du går i seng. Hos Max Jessen tror vi på, at du kan købe dig til en god nats søvn. I vores 2000 m2 store showroom kan du prøve over 100 forskellige senge som elevationssenge, kontinentalsenge, boxsenge, Tempur- eller Jensen-madrasser og se på masser af nyt sengetilbehør som puder, dyner, sengetæpper og lagner. Nu har du ingen undskyldning for ikke at sove godt, uanset om du prøver en lækker håndlavet svensk Carpe Diem eller, Tempur, Dunlopillo, Jensen, Wonderland, Nocturne eller en helt anden model. Det er vigtigt, at din seng passer til dine behov, for det er her, du har brug for at lade batterierne op, så du kan blive klar til en ny dag. Du har måske brug for en elevationsseng, hvis du vil kunne justere sengen, indtil du når din ønskede position.
SOVEVÆRELSE

Sov godt. Drøm sødt

Det er dejligt med et soveværelse, der er rart indrettet og pænt at se på. Selvom du sover det meste af tiden i soveværelset, er det stadigt et rum, hvor omgivelserne påvirker dit humør. Er din seng elendig og roder dit tøj på gulvet, fordi du ikke har plads nok til det, vil det påvirke din energi. ILVA Max Jessen sørger for, at du kan sove godt. Vi har faktisk lavet en ”sov godt guide” med 10 gode råd til en god nattesøvn. Læs den gerne igennem, når du skal træffe dit valg angående en ny seng. Den kommer rundt om spørgsmål som f.eks. sengestørrelse, madrashårdhed og sovetemperatur. Din seng skal behandle din krop ordentligt.

Leveringsgaranti: Seng / Madras

Når du har købt din nye seng eller madras her på webshoppen eller i forretningen, skal du blot læne dig tilbage og vente på, at den dukker op. Nemmere bliver det ikke. 


Skal vi hjælpe dig med din nye seng?

For det vil vi rigtig gerne. Tøv ikke med at tage kontakt til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller via mail til [email protected]. Sengen er nok det allervigtigste møbel i dit hjem, så det er afgørende, at du får truffet den helt korrekte beslutning. Din nattesøvn er på spil.Se vores senge i butikken
Du har også mulighed for at kigge forbi vores butik i Terndrup. Her står vores faguddannede medarbejdere klar til at tage imod dig, og du kan komme rundt og prøve de forskellige senge og finde den boksseng, kontinentalseng, madras eller elevationsseng, som du ligger bedst i.


4 ud af 10 danskere har søvnproblemer

Flere og flere danskere lider af søvnproblemer.

FAKTA OM SØVN

Søvn er et grundlæggende biologisk fænomen, der findes hos langt de fleste dyrearter. Det er stadig uvist, hvorfor vi sover, men meget tyder på, at søvnens vigtigste funktion er at vedligeholde hjernen. Det er nemlig sikkert, at uden søvn nedsættes hjernens funktion. Selv ved moderat søvnunderskud nedsættes koncentrations- og reaktionsevnen, og hukommelsen forringes.

Søvn består af flere forskellige stadier og kan overordnet inddeles i let søvn, dyb søvn og REM-søvn. REM-søvn kaldes ofte drømmesøvn, selvom drømme også kan optræde under dyb søvn. Søvnstadierne veksler natten igennem i cykler af cirka 90 minutters varighed.

Du kan også finde inspiration til at sove godt i vores Sov godt guide