SKIPPER FURNITURE | Capri - 3 Pers. Sofa - Armlæn B - Stål/Læder

Kun %1 tilbage
Fra 30.490,00 kr.

 


Capri er en elegant sofa med skulpturelle linjer, høj komfort og et moderne udtryk

Mere info om produktet
Delbetaling
786 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 30.490 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 786 kr. Samlede kreditomk. 7.206 kr. Samlet tilbagebetaling 37.696 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,37%. Der er fortrydelsesret.

Sofistikeret, elegant og eksklusiv - Disse ord beskriver perfekt Capri-sofaserien fra Skipper Furniture. Capri er det et tidløst møbel, der passer lige ind i enhver indretning, man kan forestille sig. Mellem enkel minimalistisk stil og klassisk elegance formår denne sofaserie at kombinere disse forskellige elementer til en harmonisk helhed. Capri 3-personers sofa er lavet af materialer af høj kvalitet og fremstillet i hånden med stor præcision - den er enestående!

Capri er et perfekt valg til dig, der vil sætte pris på dens enkelhed og komfort, samtidig med at den bevarer en følelse af elegance med funktioner som stålben, der giver den et unikt udseende. 

Til info 

Ønsker du en en anden farve end der er vist på billederne, så kontakt os endelig. Capri sofaen kan bl.a. fås med Samoa læder, Elegance læder eller Anilina læder. Se udvalget af læder farver her: Skipper Lædertyper

OBS!

Capri sofaen specialproduceres på bestilling i henhold til dine specifikke valg af læder og farve. Læs mere i vores handelsbetingelser ift. specialbestillinger. Produktionstid 8-10 uger.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9112839-1
MærkeSkipper Furniture
Produkt TypeSofaer
Model Størrelse3 Pers sofa
FarveSort læder
PolstringLæder
StelStål
Bredde202 cm
Højde76 cm
Dybde81 cm
Relevant infoSiddedybde: 42 cm