Designet efter FDB-principperne
Møblet er udarbejdet efter samme principper som de øvrige FDB-møbler. Altså med fokus på det enkle design og funktionalitet til en rimelig pris.

De to designtalenter, Diana Mot og Isabella Bergstrøm, skabte Radius som deres bidrag til FCS Design Award 2015.

Inspiration fra den gamle slagbænk
Mot og Bergstrøm var inspireret af den gammeldags slagbænk, da de designede Radius. De ville gentænke det velkendte møbel og bevare ideen om mulighed for siddeplads og opbevaring i ét.

Radius er udført i lyst egetræ og skufferne har tappesamlinger, så det matcher resten af designklassikerne fra FDB Møbler. Skufferne er gennemløbende og kan altså betjenes fra begge sider. Det betyder også, at du kan vende møblet, lige som man vil.

Gør bænken blødere
En blød hynde i enten filt eller læder kan tilkøbes og giver en optimal siddekomfort, når møblet bruges som bænk. Hynden bidrager til møblets elegante og stilfulde design.

Ind til benet
Radius samles ved blot at sætte benene på. Kan du ikke finde benene når du åbner pakken? Bliv ikke skuffet. Vi har bare gemt dem godt og sikkert inde i møblet. Lad de smukke skuffer slå benene væk under dig - så vil du finde gemmestedet, og komme helt ind til benet.
Radius F24 bænk - designet af Mot & Bergstrøm
Bænk. Sofabord. TV-bord. Entrémøbel. Mulighederne er mange med Radius-møblet, der er designet til at ændre funktion i takt med, at dit behov ændrer sig.
•Møbel med flere funktioner
•Lavet i FSC-certificeret egetræ
•Plads til opbevaring
Multifunktionelt møbel
Radius er, med sin minimalistiske form et møbel med flere forskellige funktioner. Brug det som bænk, opbevaringsmøbel, et smart entrémøbel eller som et smukt og æstetisk TV- eller sofabord.

Tanken bag Radius er at møblet kan ændre funktion efter behov og følge dig i mange år.

Pris: 6.999,00 DKK

Tilbudspris 5.999,00 DKK

* Påkrævede felter

Specifikationer

Bestillingsvare Ja
Levering 2-3 uger
Mærke Radius
Træsort Eg
Størrelse 40x145x45