Obevaring til stuen

Mangler du en smart obevaringsløsning til stuen?

Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af reoler, skænke, vitrine og andre opbevaringsmøbler man kan have stående i stuen.

Det er selfølgelig vigtigt at designet og kvaliteten er i orden når du skal bruge det i stuen. Et rum man befinder sig rigtig meget i om dagen. Nogle vælger en træ skænk eller vitrine, mens andre har bruge for noget mere rå som et metalskab. Uanset hvilken af typerne du er, så har vi hos Max Jessen i Terndrup helt sikkert noget der passer ind i din indretning og klare dine behov.

Se vores møbler i butikken

Det kunne være, at du skulle kigge forbi butikken i Terndrup, hvis du har mulighed for det. Her ligger nemlig vores 7.000m2 store møbelunivers fyldt med alt hvad du ser på webshoppen og meget mere fra ILVAs sortiment. Vi har også mange obevaringsmøbler udstillet, som du kan tage mål af og finde ud om de vil passe ind.

Vores medarbejdere vil gøre deres bedste for, at du kommer hjem med de perfekte obevaringsmøbler.

Køb dine møbler online her på webshoppen

Du kan se et stort udvalg af vores reoler og obevaringsmøbler her på webshoppen. Når du har fundet en møbel, du godt kan lide, og du gerne vil vide lidt mere, kan du klikke dig ind på det enkelte produkt, og her får du yderligere produktspecifikationer.

Vi vil gerne hjælpe dig

Er du i tvivl om, hvilket møbel der passer til stuen, er du velkommen til at kontakte os og få vejledning. Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail på terndrup@ilva.dk.

Fandt du ikke de møbler du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/obevaring

Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.