UNIKA Hylde
UNIKA Hylde
325,00 DKK
MUUBS Denver hylde
MUUBS Denver hylde
1.199,00 DKK
Folded Shelves Small
Muuto Folded Shelves
695,00 DKK
Ferm Flying hylde
Ferm Flying hylde
1.299,00 DKK
Ferm Pujo væghylde
Ferm Pujo væghylde
999,00 DKK
WON chord reol
WON chord reol
1.107,00 DKK
WON tip toe reol
WON tip toe reol
856,00 DKK
Muubs Reol 23
Muubs Reol 23
5.440,00 DKK
Muubs Barskab
Muubs Barskab
3.595,00 DKK
Shelf Display S
Muubs Shelf Display
6.599,00 DKK
-20%
B98 Bogkasse i eg design af Mogens Koch
FDB B98 Bogkasse design Mogens Koch

Pris: 1.499,00 DKK

Tilbudspris 1.199,00 DKK

-15%
Hvidt Square vitrineskab
Square vitrineskab med glaslåger

Pris: 3.715,00 DKK

Tilbudspris 3.157,00 DKK

-15%
Square væg komplet
Square væg reol

Pris: 8.871,00 DKK

Tilbudspris 7.540,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Personliggør din stue med en hylde til billeder

Hos ILVA & IDEmøbler Max Jessen går vi op i, at hjemmet skal være dit yndlingssted at opholde dig. Du skal gerne føle dig hjemme og føle, at det er afslappede omgivelser. Ellers ville det jo ikke være et hjem. Et godt råd fra os er at investere i hylder. Med hylder kan du f.eks. dekorere stuen med pyntegenstande, eller du kan have en hylde til billeder af børn og børnebørn.

Du kan få reoler med plads til kurve til opbevaring af f.eks. strikketøjet, og du kan få et overskab med glashylder og LED-lys i. På glashylderne kan du opbevare de dyre glas, der skal stå udenfor børnenes rækkevidde. Der er altså mange muligheder for at personliggøre din stue med de ting, du holder af, og samtidig bevare en flot indretningsstil med vores smukke designs fra IDEmøbler Max Jessen.

Gør aviser og blade dekorative med en magasinholder

Kender du det med, at dine bøger, blade, aviser og magasiner lynhurtigt kan hobe sig op på sofabordet. I løbet af ingen tid kommer det til at se rodet ud i stuen. Og det klæder altså ikke din sofistikerede indretning, at stuen flyder med diverse magasiner. For at holde styr på dem, kan du købe en magasinholder. På den måde, bliver aviserne og magasinerne gjort til en dekorativ genstand i din stue. Det er både praktisk, fordi du har et sted at opbevare og organisere bladene, og samtidig har du et designskabende udtryk til stuen. Du kan signalere et klassisk og flot udtryk med en magasinholder i smukke, rene linjer, der pynter hjemmet.

Se vores udvalg i butikken

Du skal være velkommen til at komme forbi butikken i Terndrup og se vores udvalg af hylder, magasinholdere og overskabe. Vores medarbejdere vil gøre deres bedste for at vejlede dig.

Køb dine hylder online her på webshoppen

Når du har fundet en magasinholder eller et hyldesystem, som du godt kan lide, kan du købe den her på webshoppen med det samme.

Har du spørgsmål til dine hylder?

Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ide.dk, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Fandt du ikke den hylde, du ledte efter? - Så prøv www.ilva.dk &  IDE.dk , vi er medlem af begge kæder og fører fuldt sortiment.