Woud Stedge 2 hylder, eg
Woud Stedge 2 hylder, eg
1.999,00 DKK
Woud Pocket spejl, sort
Woud Pocket spejl, sort
1.199,00 DKK
Woud Verde spejl
Woud Verde spejl
2.999,00 DKK
Woud Knaegt knagerække
Woud Knaegt knagerække
1.849,00 DKK
Woud Bænk med hynde, eg
Woud Baenk med hynde, eg
5.299,00 DKK
Woud Tray reol - Lav
Woud Tray reol - Lav
7.999,00 DKK
Woud Tray reol - Høj
Woud Tray reol - Høj
14.999,00 DKK
-25%
Klim 2071 Highboard jubilæumstilbud
Klim 2071 Highboard jubilæumstilbud

Pris: 13.690,00 DKK

Tilbudspris 10.270,00 DKK

-25%
Klim 2072 væghængt jubilæumstilbud
Klim væghængt reol jubilæumstilbud

Pris: 24.310,00 DKK

Tilbudspris 18.235,00 DKK

Klim skænk bøg
Klim skænk bøg
23.325,00 DKK
Gazzda Muse reol
Gazzda Muse reol
8.495,00 DKK
Muubs Denver Reol Low
Muubs Denver Reol Low
4.999,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Hvordan løser du problemet med opbevaring i hjemmet?

Indret dit hjem med reoler, skænke, overskabe, vitrineskabe eller hjørneskabe. Du får en masse plads til opbevaring af dine ting, og de lækre stilrene designs fra ILVA Max Jessens møbelleverandører sikrer, at opbevaringsmøblerne giver boligindretningen et ryk opad.

De fleste mennesker kender nok til problemet med opbevaring af diverse sager i hjemmet. Du har jo nok alt muligt liggende - lige fra bøger og blade til ekstra dækkeservietter, souvenirs, familiefotos og blomstervaser. Hvordan klarer man lige udfordringen med at få alle sine ting opbevaret og samtidig få hjemmet til at se ryddeligt og elegant ud?

Løsningen er at investere i et par praktiske, men smukke, opbevaringsmøbler fra ILVA Max Jessen. Vi har et stort udvalg, der gør, at du forhåbentligt kan finde et møbel, der passer ind i din personlige indretningsstil. Kast dig ud i at finde din nye elegante opbevaringsløsning.

Der er mange muligheder for opbevaring

Hos ILVA  Max Jessen har vi et bredt sortiment af møbler til opbevaring i hjemmet. Ikke nok med, at vi forhandler forskellige typer af møbler, så kan du faktisk også få de forskellige møbler i mange forskellige farver, materialer og designs, og på den måde kan du indrette din bolig efter dine ønsker og behov. Vi har helt sikkert et design, der passer til dit hjem.

En enkelt reol eller et helt reolsystem passer godt til dig, der måske har mange bøger. De er perfekte til at skabe orden i bogsamlingen, og faktisk kan reoler også anvendes som rumdelere. En skænk er måske mere til dig, der mangler et møbel i spisestuen til opbevaring af duge, dækkeservietter og ekstra service. Et vitrineskab er uden tvivl for dig, der har arvet mormors smukke gamle stel og krystalglas og som gerne vil vise dem frem, men samtidig opbevare dem sikkert.

Se vores opbevaringsmøbler i butikken

Kom forbi vores 7000 m2 store butik i Terndrup og se alle udstillingsmodellerne og få en snak med en af vores medarbejdere om, hvad dit behov for opbevaring i hjemmet er. Find smarte tøjstativer, kommoder, skabe og alle andre former for opbevaring fra HAY, Normann-Copenhagen, Kaagaard, FDB møbler, Skovby, Casø, Kidi, MUUTO, MUUBS og mange andre leverandører.

Køb dine møbler til opbevaring online her på webshoppen

Klik rundt på vores ILVA Max Jessen webshop for at finde de produkter, du gerne vil købe. Det er hurtigt og nemt.

Har du spørgsmål?

Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail til terndrup@ide.dk, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Fandt du ikke hvad du søgte? Prøv på www.ilva.dk vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.