Muubs | Space rundt spisebord Ø150 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 12.999,00 kr.

 

Muubs Space rundt spisebord

Elegant og stilfuldt spisebord i egetræ fra Muubs - spisebordet findes i Ø120 & 150 og i flere farver. 

Muubs Space - designet af Says Who.

Mere info om produktet
Delbetaling
453 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomk. 3.278 kr. Samlet tilbagebetaling 16.277 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,34%. Der er fortrydelsesret.
Description

Muubs Space rundt spisebord

Elegant og stilfuldt spisebord i egetræ fra Muubs. Space spisebordet er en del af Muubs' Space serie af smukke sofa- og spisebord i egetræ med ben i jern.

Space bordet er designet af det danske designteam Says Who og har et autentisk, råt og moderne look. Fås i både rundt og rektangulært. Runde borde har den fordel, at de fylder mindre i rummet, og derudover kan der sidde flere personer rundt om det.

Det runde bord skaber en anden form for hygge, fordi man kan have øjenkontakt med alle rundt om bordet og tale sammen. Firkantet passer ofte i mange hjem - og Space-udgaven er bred, så der kan let sidde 2 for begge ender. MUUBS Space kommer af den høje funktionalitet, hvor du i midten af bordet kan tillægge en ekstra tillægsplade, som er nem at tage af og på efter behov. Så får du et ovalt bord, når du får flere gæster på besøg. Bordets sorte jernben har et skulpturelt udtryk og giver en god kontrast til bordpladen af egetræ, hvormed du har et smukt spisebord til din spisestue og køkken.

Lad bordet være samlingssted for hele familien i spisestuen eller køkken-alrummet. Det fine bord kan anvendes til mange forskellige formål og behov. Det lækre og stilfulde bord vil med garanti passe ind i ethvert moderne hjem og indretning til et par flotte stole, som man kan slænge sig i.

Specifikationer
Varenummer3004155-1
MærkeMuubs
Produkt TypeSpiseborde
FarveSort
TræsortEg
StelJern
Højde75 cm
BreddeØ150 cm
Relevant infoDesignet af Says Who for Muubs
ModelSpace