Muubs | New York Glasskab 1 dør - Sort

6.474,40 kr.

 

Muubs New York glasskab - 1 dør

Højt glasskab med 1 dør. Det elegante skab er skabt af sort jern. Den mørke nuance og rå material bærer en maskulin, nordisk signatur som fungerer godt med møbler i træ, men kan også kombineres med mere rå designs. 

Glasskabet findes også i en lav model samt med 2 døre

Mere info om produktet
Delbetaling
188 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.475 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 2.549 kr. Samlet tilbagebetaling 9.024 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,79%. Der er fortrydelsesret.

Muubs New York glasskab - 1 dør

Råt, cool og moderne glasskab fra Muubs' New York serie. Glasskabet er udarbejdet i jern og kan både bruges som vitrineskab i spisestuen, til nibs i stuen eller i soveværelste til tøj. Kun fantasien sætter grænser for skabets opbevaringsmuligheder.

Muubs jernskabene kan variere i farve fra lys antracitgrå til nærmest sort. Farvenuancen kan ændres fra produktion til produktion og changerer også i lyset. Det rå jern har en naturlig mørk nuance og maskulin overflade der gør hvert enkelt skab et majestætisk statement til boligen.

BEMÆRK: Leveres samlet. Grundet størrelse og vægt kan denne vare KUN leveres til kantsten Det er IKKE muligt at bestille ind- og opbæring. 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer3003884
MærkeMuubs
Produkt TypeVitrineskabe
FarveSort
MaterialeJern
Højde180 cm
Bredde60 cm
Dybde40 cm
Relevant infoUdarbejdet i jern
Relaterede produkter