MAX SKARP PRIS
- Hvad betyder de forskellige batches -

 

Har du spekuleret over, hvad vores forskellige batches med MAX SKARP PRIS står for?
Så finder du forklaringen herunder.
Hver farve har nemlig en unik betydning på webshoppen og en betydning for prisen på produktet. 

 

Du finder 3 forskellige farver:

 Disse tre batches gør nemlig, at du ikke behøver at gå på den vilde tilbudsjagt, med disse symboler er du nemlig sikret den bedste pris. 


Hvad betyder det sorte batch?

Hos Max Jessen finder du det sorte "MAX SKARP PRIS" batch. Dette er varer til FAST LAV PRIS. Hos Max Jessen skal det nemlig være muligt at have råd til at forny boligen på alle tider af året, men også på alle tider i livet. Derfor finder du en helt kategori af produkter til en FAST LAV PRIS. 

Et produkt i denne kategori er møbler og interiør i god kvalitet til prisen og holder en fast lav pris 365 dage om året. De kommer derfor ikke på tilbud, men er altid til en fast lav pris på webshoppen. 

I mere en 70 år har Max Jessen været med til at gøre danskernes hjem hyggelige med møbler og interiør i høj kvalitet. Dette er et fokus vi bliver ved med at holde, selv om økonomien for mange er strammet ind grundet både krig, inflation, høje prisstigninger m.m. Derfor har vi denne kategori, så alle har råd til at forny boligen med nye møbler og interiør. 


Hvad betyder det orange batch?

Hos Max Jessen finder du også det orange "MAX SKARP PRIS" batch. Dette er varer som er på tilbud i en begrænset periode - altså det er det traditionelle "UDSALG" eller "TILBUD" batch du kender fra flere hjemmesider og forretninger. 

Et produkt i denne kategori er møbler og interiør som vi i en kort periode giver en ekstra god pris på, men tilbudsprisen på disse varer vil være begrænset til en kort periode (oftest 10 dage). 


Hvad betyder det gule batch?

Hos Max Jessen finder du til sidst det gule "MAX SKARP PRIS" batch. Dette er udstillingsvarer. Varer som har stået udstillet i butikken, er blevet fejleveret m.m. Dette gør at du kan gøre et stort kup på varer markeret med det gule batch.  

Et produkt i denne kategori er møbler og interiør som vi oftest kun har 1 stk. af (du kan være heldig at der er flere spisebordsstole, havestole m.m.). Der er altid begrænset antal af disse varer og når det ene produkt er solgt, forsvinder det fra webshoppen.