Spiseborde

Velkommen hos Max Outlet i kategorien Spiseborde. Her finder du spiseborde i forskellige materialer, størrelser og stilarter. Alle har det tilfælles at de har en super skarp pris, der er altså noget til enhver smag og stil. Gå på opdagelse i udvalget som hele tiden bliver opdateret med nye gode priser.
Spiseborde

Det rette bord

Spisebordet er virkelig hjertet i ethvert hjem, hvor familien samles midt i en travl hverdag. Det er her, hvor historier fra dagen genfortælles, måltider nydes, og vigtige beskeder deles på tværs af generationer. Derfor er det afgørende, at I finder det perfekte spisebord, der passer til jeres behov og hjem, så I får lyst til at slå jer ned og nyde hinandens selskab i mellem arbejde, skole, lektier, fritidsaktiviteter, møder og mere. Her på siden finder du et stort udvalg af spiseborde til helt skarpe priser. 
Dagligstue af kvalitet

Et spisebord er ikke bare et sted, hvor I samles for at spise. I mange familier fungerer det også som en arbejdsstation, hvor lektier bliver lavet eller praktiske opgaver bliver klaret på computeren, mens der laves mad, smøres madpakker og meget mere i køkkenet. Dette stiller store krav til spisebordets holdbarhed og funktionalitet, især i børnefamilier.

Hos Max Jessen tilbyder vi et kæmpe udvalg af spiseborde i forskellige størrelser, materialer, farver og stilarter. Vi har samlet vores udvalg til helt skarpe priser her på vores hjemmeside, så du i ro og mag kan udforske de mange forskellige muligheder og finde det perfekte spisebord, der passer til jeres unikke behov.Møbler til spisestuen

Uanset om I foretrækker et elegant og moderne bord i blankpoleret træ eller et rustikt og charmerende bord i robuste materialer som genbrugstræ, så har vi det perfekte spisebord til jer. Vores sortiment omfatter også udtræksborde, der kan tilpasses efter behov, hvilket er ideelt, når I har gæster og har brug for ekstra plads.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at finde det rigtige spisebord til jeres familie. Derfor stræber vi efter at tilbyde kvalitetsborde, der er robuste, holdbare og samtidig smukke at se på. Lad os hjælpe jer med at finde det perfekte spisebord, der vil bringe glæde, funktionalitet og stil til jeres hjem. Besøg vores butik eller udforsk vores udvalg online i dag.

Lad os guide dig

Har du allerede fundet dit drømmespisebord hos os? Så er det tid til at handle nu, så du kan begynde at indrette den spisestue eller det køkken-alrum, du altid har drømt om og samtidig kan få det til den skarpe pris, som du har fundet het under Max Outlet. 

Hvis du stadig er usikker eller gerne vil se bordet i virkeligheden og mærke materialerne, så er du mere end velkommen til at besøge vores bolighus i Terndrup. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

Rummets mange muligheder

Hos Max Jessen er vi overbeviste om, at spisestuen også skal være et unikt rum i dit hjem - især hvis du har muligheden for at kunne indrette et helt rum kun til spisebrug. Nogle gange kan en spisestue godt fremstå lidt tom og kold med mangel på indretning, men det skal ikke være tilfældet hos dig! Vi har et udvalg af både spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, bænke, skænke, barborde og barstole. Din spisestue skal ikke være et overflødigt rum. Din spisestue skal gøres til et unikt rum, som andre vil misunde. Du kan samle hele familien eller vennerne rundt om spisebordet i spisestuen til en lækker middag, hvor du virkelig har gjort dit bedste for at imponere gæsterne med dine evner som kok eller med en smuk bordopdækning. Indret spisestuen med vitrineskabe, bænke eller skænke for at skabe rummets unikke og gennemførte stil. Der er ingen grænser for, hvad du vil gøre med din spisestue.

Jovist skal spisestuen bruges til spisning. Men der ligger også mange flere muligheder i rummet. Spisestuen kan også bruges som et område, hvor mor eller far skal sidde koncentreret ved computeren med lidt arbejde. Eller hvis børnene skal sidde og lave lektier, mens de får hjælp til regnestykkerne. Spisestuen kan også være familiens samlingssted, når der en aften skal spilles kortspil eller et slag matador, hvor der også skal være plads til drikkevarer og snacks på bordet. Det er også ved spisebordet, at bedsteforældrene leger med modellervoks sammen med børnebørnene.