Sofaer

Velkommen hos Max Outlet i kategorien Sofaer. Her finder du sofaer i forskellige materialer, størrelser og stilarter. Alle har det tilfælles at de har en super skarp pris, der er altså noget til enhver smag og stil. Gå på opdagelse i udvalget som hele tiden bliver opdateret med nye gode priser.
Sofaer

Din oase

Sofaen er hjertet i din stue - det sted, hvor du slapper af, samles med familie eller venner og skaber hyggelige stunder. Størrelsen og udtrykket på din sofa er med til at definere hele stuen, så det er afgørende, at du finder en sofa, som du både elsker at sidde i og se på.

Her under Max Outlet finder du et stort udvalg af sofaer til helt skarpe priser. 
Et skiftende sortiment

Hos Max Outlet har vi et stort udvalg af sofaer, så uanset om du foretrækker sprudlende farver og unikke former eller klassisk og afdæmpet design, vil du med garanti finde en sofa, der opfylder dine behov. 

Sortimentet skifter løbende herinde, nogle modeller er udstillingsmodeller og dermed kan du få dem til en endnu vildere pris. Så forelsker du dig i en sofa så skal du ikke vente for længe, da denne kan blive solgt lige pludselig. Møbler til dagligstuen

Udover variationen i design, tilbyder vi også sofaer i forskellige prisklasser. Så uanset om du leder efter en billig sofa eller en luksuriøs sofa, kan du finde noget, der passer til din pengepung. Uanset prisen kan du være sikker på at få en sofa af høj kvalitet, som du vil være glad for i mange år fremover.

Har du brug for hjælp til at vælge den korrekte sofa så står vi altid klar til at hjælpe dig i vores boligunivers i Terndrup. 

Farver eller ej

Der er blevet større fokus på farver, liv og varme i vores hjem, og derfor kan en sofa i rustrød, dueblå, lyserød eller okkergul give din indretning kant og personlighed. Fælles for vores farverige sofaer er, at de er designet i en stilfuld og enkel stil med bløde, afdæmpede nuancer. Dette betyder dog ikke, at grå, hvide eller sorte sofaer ikke længere er populære - faktisk vil du også finde dem i vores omfattende udvalg.

Her under Max Outlet finder du din nye sofa til en virkelig skarp pris og derfor kan det også være at du tør våge dig ud i en vildere farve, mønster eller materiale. Rummets mange muligheder

Hos Max Jessen er vi overbeviste om, at spisestuen også skal være et unikt rum i dit hjem - især hvis du har muligheden for at kunne indrette et helt rum kun til spisebrug. Nogle gange kan en spisestue godt fremstå lidt tom og kold med mangel på indretning, men det skal ikke være tilfældet hos dig! Vi har et udvalg af både spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, bænke, skænke, barborde og barstole. Din spisestue skal ikke være et overflødigt rum. Din spisestue skal gøres til et unikt rum, som andre vil misunde. Du kan samle hele familien eller vennerne rundt om spisebordet i spisestuen til en lækker middag, hvor du virkelig har gjort dit bedste for at imponere gæsterne med dine evner som kok eller med en smuk bordopdækning. Indret spisestuen med vitrineskabe, bænke eller skænke for at skabe rummets unikke og gennemførte stil. Der er ingen grænser for, hvad du vil gøre med din spisestue.

Jovist skal spisestuen bruges til spisning. Men der ligger også mange flere muligheder i rummet. Spisestuen kan også bruges som et område, hvor mor eller far skal sidde koncentreret ved computeren med lidt arbejde. Eller hvis børnene skal sidde og lave lektier, mens de får hjælp til regnestykkerne. Spisestuen kan også være familiens samlingssted, når der en aften skal spilles kortspil eller et slag matador, hvor der også skal være plads til drikkevarer og snacks på bordet. Det er også ved spisebordet, at bedsteforældrene leger med modellervoks sammen med børnebørnene.