Senge

I soveværelset skabes og frigives drømme. Det er her, hvor batterierne bliver opladet, så du kan starte en ny og spændende dag med fornyet energi. Dette rum er det første, du ser, når du åbner øjnene om morgenen, og det sidste, du ser, inden du falder i søvn. Derfor er soveværelset et af de mest vigtige rum i dit hjem - måske endda det aller vigtigste. Derfor er hver eneste detalje i soveværelset vigtig for at skabe de perfekte rammer, som du drømmer om.
Senge

Sov godt - hver nat

Det er dejligt med et soveværelse, der er rart indrettet og pænt at se på. Selvom du sover det meste af tiden i soveværelset, er det stadigt et rum, hvor omgivelserne påvirker dit humør. Her under Max Outlet finder du et stort udvalg af senge til fantastiske skarpe priser. 

Leveringsgaranti: Seng / Madras

Når du har købt din nye seng eller madras her på webshoppen eller i forretningen, skal du blot læne dig tilbage og vente på, at den dukker op. Nemmere bliver det ikke og så får du den endda til en fantastisk pris lige nu. 


Skal vi hjælpe dig med din nye seng?

For det vil vi rigtig gerne. Tøv ikke med at tage kontakt til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller via mail til [email protected]. Sengen er nok det allervigtigste møbel i dit hjem, så det er afgørende, at du får truffet den helt korrekte beslutning. Din nattesøvn er på spil.Se vores senge i butikken
Du har også mulighed for at kigge forbi vores butik i Terndrup. Her står vores faguddannede medarbejdere klar til at tage imod dig, og du kan komme rundt og prøve de forskellige senge og finde den boksseng, kontinental, madras eller elevationsseng, som du ligger bedst i.


4 ud af 10 danskere har søvnproblemer

Flere og flere danskere lider af søvnproblemer.

FAKTA OM SØVN

Søvn er et grundlæggende biologisk fænomen, der findes hos langt de fleste dyrearter. Det er stadig uvist, hvorfor vi sover, men meget tyder på, at søvnens vigtigste funktion er at vedligeholde hjernen. Det er nemlig sikkert, at uden søvn nedsættes hjernens funktion. Selv ved moderat søvnunderskud nedsættes koncentrations- og reaktionsevnen, og hukommelsen forringes.

Søvn består af flere forskellige stadier og kan overordnet inddeles i let søvn, dyb søvn og REM-søvn. REM-søvn kaldes ofte drømmesøvn, selvom drømme også kan optræde under dyb søvn. Søvnstadierne veksler natten igennem i cykler af cirka 90 minutters varighed.

Du kan også finde inspiration til at sove godt i vores Sov godt guide