MAX OUTLET

Max Outlet: Hvor pris og kvalitet hænger sammen. Er du typen, der elsker at snuse rundt efter gode kvalitets møbler til en god pris? Så er Max Outlet lige sagen for dig. Max Outlet er både vores fysiske forretning beliggende på modsatte side af Max Jessen på Hadsundvej 54 i Terndrup samt vores online butik, der tilbyder dig et stort udvalg af sofaer, lænestole, sofaborde og meget mere til dit hjem. Alle disse møbler fra Max Outlet er designet til at opfylde behovene i et moderne hjem, samtidig med at de tilbyder langvarig komfort. Uanset om du er på udkig efter en ny sofa til din stue eller en lænestol, der passer til indretningen i dit soveværelse, dækker vores sortiment enhver smag og stil.
MAX OUTLET

Pris og kvalitet skal passe sammen

Her finder du et bredt udvalg af møbler og boligtilbehør til gode priser. Så der er en glimrende mulighed for at købe møbler af god kvalitet til en lav pris. Udvalget opdateres jævnligt, så der altid er nye varer, du kan overveje. Du bør besøge os regelmæssigt for at undgå at gå glip af gode tilbud. Måske finder du din drømmesofa, dit spisebord eller din lænestol her. Eller måske finder du lige præcis den vase eller de puder, du har ledt efter, til en skarp pris.

Gør din boligdrøm til virkelighed

De fleste af os vil gerne købe vores varer til reduceret pris – men helst i høj kvalitet. Begge disse kriterier opfylder vi hos Max Outlet. I forvejen garanterer vi som bekendt, at vores priser er konkurrencedygtige. Derudover tilbyder vi dagligt udvalgte varer såsom sofaer, sofaborde, kommoder, skabe, spisestole og meget andet til gode pris. Vi har masser af forskellige møbler til alle hjemmets rum, eksempelvis opbevaringmøbler og med de rette skabe og rumdelere, bliver det let at holde hjemmet ryddeligt. 


KØB DINE MØBLER HOS MAX JESSEN

På max-jessen.dk kan du finde et bredt sortiment af møbler herunder sofaer, sovesofaer, sofaborde, spiseborde, spisebordsstole, skriveborde, reoler, vitrineskab, senge, lænestole, brugskunst og meget meget mere. Max Jessens webshop giver dig mulighed for at handle derhjemme, når du har tid og lyst. Om du står og mangler en ny sofa, et vitrineskab eller måske spisebord og spisebordsstole, har Max Jessen mulighed for at tage imod dine køb, døgnet rundt og vi leverer vi naturligvis lige til døren.

I vores smarte menu, kan du bl.a. også finde den helt rigtige sovesofa, eller en af vores mange lænestole, som kommer i mange forskellige varianter, og fra et hav af forskellige fabrikanter. Se f.eks. vores brede udvalg af LA-Z-BOY lænestole. På disse sider kan du læse om de fordele og betingelser, der gør det nemt, sikkert og trygt at handle online hos os.


ALT TIL BOLIGEN KØB ONLINE

På Max Jessens webshop bestemmer du selv, hvornår du vil have dine møbler leveret. Vi kontakter dig, når varen er på lager for at aftale et leveringstidspunkt.

Vores brede sortiment er fordelt under forskellige overemner såsom dagligstue, hvilket tager udgangspunkt i møbler som fx en sofa, et sofabord, samt lænestole i alle former og farver. Efterspørger du elementer til din spisestue, kan vi hjælpe dig med at finde et spisebord, samt spisebordsstole der passer sammen. Hvis du er på udkig efter opbevaringsartikler, har vi også reoler, skænke, skabe samt vitrineskabe til al slags opbevaring. Står du og mangler en komfortabel løsning til dit soveværelse, kan vi hos Max Jessen, også tilbyde alle former for senge i vores Søvncenter med faguddannet personale til at vejlede dig med at finde den rigtige madras.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Når du foretager et køb skal du, uanset om du køber dem i butikken eller online, være hjemme, når vi leverer. Når du har købt dine varer får du en ordrebekræftelse på mail, så du kan se hvad du har bestilt og hvor det bliver leveret. Dagen før leveringen får du en SMS, som husker dig på at være hjemme til den aftalte tid.
Har du spørgsmål til Max Jessens webshop kan du skrive til [email protected] eller ringe til Webshop support på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage.
Max Jessen tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter i DKK.