MAX DESIGN

MAX Design er specialist i eksklusive designermøbler. Butikken har et stort udvalg af eksklusive mærker. Ud over hele ILVA-sortimentet kan du også finde eksklusive møbler fra Max Jessen og andre mærker. Du finder dine nye designermøbler i MAX Design. Med de mange leverandører vi har i Max Jessen er der mange mærker på listen. I MAX Design finder du muligheder og inspiration til hvordan du indretter dit hjem eller kontor med designermøbler, der passer perfekt ind i dit rum. Vi er ikke bare en almindelig møbelforretning. Vi har eksisteret siden 1951, og vi har altid haft en passion for indretning. Derfor ønsker vi at tilbyde dig et bredt udvalg af designermøbler fra forskellige mærker og leverandører. Du finder alt fra sofaer, stole og borde til komplette stuesæt og soveværelser. Vi sætter en ære i at tage hånd om din eksklusive indretning, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at præsentere et stort udvalg af designersofaer og -stole? Vi har mere end 100 møbelleverandører, og det er ud over hele ILVA-sortimentet. I MAX Design står vi klar til at guide dig gennem hele processen med at indrette dit nye hjem eller kontor; fra at vælge de rigtige materialer og farver til at skabe det perfekte layout for hvert rum.
MAX DESIGN


MAX DESIGN

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos ILVA Max Jessen elsker design. Vi har mere end 100 leverandører af møbler, og det er udover hele ILVA’s sortiment. Vi har sat en ære i at kræse for din eksklusive boligindretning, og hvordan gør man det bedre, end ved at præsentere et stort udvalg af f.eks. designersofaer og designerstole. Dine nye designermøbler finder du i hvert fald hos os samlet, hvor du kan mikse flot design samme sted.


Se vores udvalg af designermøbler i butikken

Vi elsker design. Det har vi sagt mange gange. Det kommer du også til, hvis du kigger forbi vores store butik i Terndrup og får en smagsprøve på vores designermøbler. Du vil elske at sidde i en designersofa - og brænder du for eksklusivitet, vil du ønske dig en designerstol hjem til stuen.Køb Dine Designermøbler online

Er du allerede bevidst om, hvilket designermøbel der skal hjem til dig og stå, kan du bestille det her på webshoppen, og du får det leveret direkte hjem til hoveddøren. Det har aldrig været lettere at shoppe møbler.


Har du spørgsmål angående vores brands?

Vi har som sagt rigtig mange leverandører af designermøbler. Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til [email protected], hvis du har spørgsmål til de designs, vi forhandler i Max Jessen.


MAX DESIGN

MAX Design er din one-stop-shop for eksklusive designermøbler. I Butikken har vi et stort udvalg af eksklusive brands som Max Jessen og ILVA, samt mange andre leverandører i ind- og udland.

Du finder dine nye designermøbler i MAX Design, her kan du blande smukt design med smarte møbler fra ILVA på ét sted. Med de mange leverandører ud over ILVA er der mange brands på listen.

Hos MAX Design finder du muligheder og inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem eller kontor med designermøbler, der passer perfekt ind i dit rum.

Vi er ikke bare en almindelig møbelbutik. Vi har eksisteret siden 1951, og vi har altid haft en passion for indretning. Derfor ønsker vi at tilbyde dig et bredt udvalg af designermøbler fra forskellige mærker og leverandører. Du finder alt fra sofaer, stole og borde til komplette stuesæt og soveværelser.