Sorter stigende
pr. side

Kontinental

Kontinentalseng fra Tempur

Vi har alle brug for en god nattesøvn for at fungere optimalt i hverdagen. En god nattesøvn kræver, at din krop ligger godt og komfortabelt natten over. For at skabe bedre rammer for din nattesøvn, er det en god ide at tænke på den støtte din krop har brug for under din søvn. TEMPUR® er kvalitetsmadrasser, der er udviklet med afsæt i NASAs rumteknologi, hvilket giver madrasserne en exceptionel trykaflastning. 

Madrasserne indeholder originalt TEMPUR® materiale, som består af en unik formel, der er lavet af viskoelastiske celler, der aktivt former og tilpasser sig din krop og giver dig støtte, hvor du har behov for det - hele natten. Madrasserne giver bedre komfort end mange almindelige madrasser, da de indeholder flere forskellige lag med TEMPUR® kvalitetsmateriale. 

Alle TEMPUR® madrasser består af en overflade med CoolTouch™ teknologi, som absorberer den overskydende varme og derfor giver en kølig følelse ved berøring. Når din madras er kølig, er der større incitament til at falde hurtigt i søvn. Grundet kvaliteten og CoolTouch™ teknologien, der er placeret i den øverste del af madrassen, er der ikke behov for en topmadras, da topmadrassen er inkorporeret i selve TEMPUR® madrassen. TEMPUR® har et særligt udvalg af 4 madraskollektioner, der hver især er designet til at give dig den mest optimale nattesøvn.

Se mere på tempur.dk