TEMPUR

Hvad hvis din krop føltes så perfekt afslappet, at det nærmest var som om, du svævede? TEMPUR tilpasser og former sig præcist efter din kropsform og støtter dig, så du føler dig vægtløs. Det unikke TEMPUR materiale er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det, så du altid kan vågne op og være klar til dagen, der venter.


Sorter stigende
pr. side


I Terndrup finder du et af de største

TEMPUR studier, hvor du kan opleve hele det store Tempur-program samt det nye Tempur ILVA sortiment. Vi har fuldt program fra Tempur, så lad vores faguddannede sengespecialister hjælpe dig til den nye seng, du vil sove bedst i. 

I vort 1200m2 Søvncenter kan du opleve det ypperste, som Tempur kan levere i madrasser, puder og elevationsbunde.

Sælger-temaet holder sig hele tiden opdateret med undervisning, så du altid vil få den korrekte information om produkterne. Det sikrer, at du kan træffe det helt rigtige valg, og at du får de bedste betingelser for at opnå den perfekte søvn.

Vi glæder os til dit besøg.


OM

TEMPUR®


DIT LIVS BEDSTE NATTESØVN STARTER HER

Hvad hvis din krop føltes så perfekt afslappet, at det nærmest var som om, du svævede? TEMPUR tilpasser og former sig præcist efter din kropsform og støtter dig, så du føler dig vægtløs. Det unikke TEMPUR materiale er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det, så du altid kan vågne op og være klar til dagen, der venter.

Vores historie begyndte, da NASA udviklede et trykabsorberende materiale, der skulle beskytte og give støtte til astronauter under raketopsendelse.

Vores historie begyndte, da NASA udviklede et trykabsorberende materiale, der skulle beskytte og give støtte til astronauter under raketopsendelse. De havde brug for en speciel måde at fordele tryk og vægt ligeligt på. Dette unikke materiale blev senere til TEMPUR. Vores forskere og ingeniører har igennem forskning og udvikling perfektioneret og videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser, senge og puder, som giver dig den bedste nattesøvn. TEMPUR er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation.

I dag kender kun en håndfuld af TEMPURs topforskere formularen bag TEMPUR materialet. Vi fremstiller udelukkende materialet på vores egne fabrikker i Danmark og USA. Vi investerer til stadighed i forskning og udvikling for at undersøge nytænkning inden for søvn og sikre, at vores teknologi og produkter altid leverer den bedste mulige søvn.

TEMPUR®
KVALITETSGARANTI

TEMPUR Madrasser leveres med op til 15 års garanti. Du skal selv gemme din købsnota, da vi ikke må opbevare dine oplysninger mere end 5 år. 


Hvilke garantier har andre TEMPUR produkter?

Tempur sælger mange andre produkter, bl.a. puder, topmadrasser og sengelinned.
Vi har også et bredt udvalg af nyttigt rejsetilbehør og puder designet til at give støtte, eller bare for yderligere komfort. Hver pude kommer med sin egen fulde garanti på materialer og håndværk.
For at finde ud af mere om det produkt, du har købt, er der her en liste over vores nuværende produkter:

Produkt Produktgaranti
Hvad er dækket?
Madrasser & Topper 7 10 år garanti Fysiske defekter eller ændringer,
Der skaber en sætning på mere end 2 cm i 
Puder, madrasser og små produkter*
(*Includerer - Rejse, Rygstøtte, Puder & Støtteprodukter)
3 år Fysiske defekter eller ændringer,
Der skaber en sætning på mere end 2 cm i
Sengebunde, -rammer og gavle
(motorer undtaget - se nedenfor)
Op til 15 års garanti Fejl i materialer og håndværk
TEMPUR-FIT™ Dyner & Sengelinned 3 år Fejl i materialer og håndværk
TEMPUR-FIT™ Protector-lagner 10 år Fejl i materialer og håndværk
Betræk 2 år Fejl i materialer og håndværk
Infrarøde fjernbetjeninger, massageenheder og sengemotorer. 5 år Fejl i materialer og håndværk

Hvis reklamationen er gyldig under garantien vil TEMPUR give dig et erstatningsprodukt eller reparere dit eget produkt.
Det er Tempurs beslutning, hvorvidt produktet erstattes eller repareres.

 Se meget mere på TEMPUR's hjemmeside: www.tempur.com


Kontakt os venligst, hvis der skulle være spørgsmål til eventuelle andre varer eller produkter..