Stressless Spisebordsstole

En Stressless spisebordsstol er en ergonomisk udformet spisebordsstol, der er beregnet til at give dig den ultimative siddekomfort. Flere af Stressless spisebordsstole har det unikke BalanceAdapt-system kombineret med Glide-system som får stolen til at bevæge sig med din krop.

-60%
Stressless Laurel Spisestol
Stressless Laurel Spisestol

Pris: 6.199,00 DKK

Tilbudspris 2.499,00 DKK

-46%
3 x Stressless Laurel spisestol, lav ryg u arm
3 x Stressless Laurel spisestol, lav ryg u arm

Pris: 12.897,00 DKK

Tilbudspris 6.999,00 DKK

-35%
5 stk. Stressless Laurel høj spisestol, læder
5 stk. Stressless Laurel høj spisestol, læder

Pris: 25.995,00 DKK

Tilbudspris 16.999,00 DKK

-42%
6 x Stressless® Laurel spisestol høj ryg
6 x Stressless® Laurel spisestol høj ryg

Pris: 31.194,00 DKK

Tilbudspris 17.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Stressless spisebordsstole har BalanceAdapt og Glide-system

Stressless spisebordsstole med BalanceAdapt, som er et patenteret justeringssystem, der automatisk tilpasser sig din kropsvægt. Dette giver dig den bedste siddekomfort og støtte til din ryg, så du kan slappe af og nyde din aftensmad. Samtidig er Stressless spisebordsstole også udstyret med deres Glide-system, som er et meget blødt og lydsvagt justeringssystem, der er udviklet til at give den bedst mulige siddekomfort, da det hjælper stolen bevæge sig med din krop, når du sidder på den.

Stressless spisebordsstole har et flot design og stilrent design

Der er mange grunde til at Stressless spisebordsstole er blevet så populære. Mange designer kvalitetsmøbler, men det er ikke alle der er lige så behagelige at sidde i som Stressless spisebordsstole. Stressless spisebordsstole er designet med komfort i tankerne. Samtidig har de et flot og stilrent design og er lavet af nogle af de bedste materialer på markedet. Når du indretter din spisestue med Stressless spisebordsstole, vil du hurtigt opleve hvor behagelige de er at sidde i.

Stressless spisebordsstole er fremstillet i høj kvalitet

Hvis du overvejer at købe Stressless spisebordsstole, kan du roligt forvente en høj kvalitet. Stressless spisebordsstole er designet til folk, der ønsker at have en flot spisestue med behagelige spisebordsstole, der samtidig er meget holdbare. Stressless spisebordsstole fås i en række forskellige størrelser og farver, så du kan vælge dem, der passer bedst til dig og din indretning.

Den bedste måde at beskrive vores Stressless spisebordsstole er ”perfekt balance”. Den perfekte balance mellem lækker mad og drikkevarer, smittende latter, gode samtaler og ikke mindst komfortable stole, der er fremstillet til, at mindeværdige øjeblikke kan vare længere.